Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Oilers ja NST nappasivat syksyn avausvoittonsa, Happee hilpaisi sarjakärkeen

Oilers ja NST nappasivat syksyn avausvoittonsa, Happee hilpaisi sarjakärkeen

Champions Cupin pyöriessä Mlada Boleslavissa pelattiin kotoisessa Salibandyliigassa kolme ottelua. NST ja Oilers nappasivat kauden avausvoittonsa samalla kun Happee jätti nousija M-Teamin edelleen nollakerhoon.

Oilersin kauden ensimmäinen voitto tuli Oulussa komein lukemin kun OLS taipui 9-2. Espoolaiset karkasivat jo pelin ensimmäisellä puoliskolla 6-1-johtoon tänään yhden maalin tehneen ja kaksi syöttäneen Sylvester Raikamon johdolla.

Sekä Jarkko Nurmela että ensimmäistä liigakauttaan pelaava Joona Rantala iskivät hattutemput kun NST nappasi kauden avauspisteensä 12-8-kotivoitolla Kooveesta. Koovee nousi kotijoukkueen salama-alusta ja 4-0-johdosta vielä kolmannessa erässä tasoihin, mutta lopussa NST karkasi uudelleen.

Happee näytti M-Teamille kaapin paikan nakuttamalla taululle 12 minuuttiin 4-0-johdon, mutta loput melkein 50 minuuttia Happee vei enää 6-5 voittaen lopulta 10-5. Peräti 11 Happeen pelaajaa ylsi tehopisteille Johannes Jokisen oltua saldollaan 2+1 iltapäivän ahnein.

Happee johtaa nyt sarjaa pisteen erolla kolmikkoon Viikingit, Classic ja Tapanilan Erä. Vain M-Team on enää ilman avauspistettään.

Salibandyliigan maanantain ottelut ovat Nokian KrP - Classic ja TPS - Tapanilan Erä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle