Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salibandyn kuukauden pelaajat tulevat Turusta ja Lammilta

Salibandyn kuukauden pelaajat tulevat Turusta ja Lammilta

 

Salibandyn joulukuun pelaajiksi on valittu Salibandyliigassa TPS:n maalivahti Pyry Luukkonen, Naisten Salibandyliigassa TPS:n hyökkääjä Jenna Saario ja Divarissa Lammin Salibandyn hyökkääjä Tino Nivala.

Pyry Luukkosen torjunnat ovat olleet isossa osassa sarjan hännille veikkaillun TPS:n rynniessä pudotuspeliviivan paremmalle puolelle. Hän on pelaamissaan 15 ottelussa torjunut salibandyyn mainiot 80,16 prosenttia laukauksista. Vahva syksy toi 192-senttiselle Luukkoselle myös kutsun helmikuun MM-karsintoihin valmistautuvan MM-Suomen maajoukkueen 30 pelaajan rinkiin. Pyry Luukkonen, 28, pelasi ensimmäiset kaksi liigakauttaan NST:ssä ja siirtyi 2010 Turkuun, jossa menossa on kuudes kausi.

Jenna Saario johtaa Naisten Salibandyliigan piste- ja maalipörssejä merkkautettuaan tähänastisissa 13 ottelussaan huimat tehot 27+11. Hänen panoksensa on suuri syy siihen, että vielä viime keväänä liigapaikastaan karsimaan joutunut TPS komeilee nyt kuudentena tiukasti kiinni pudotuspelipaikassa. Vasta 17-vuotias FBC Turun kasvatti pelaa TPS:n liigajoukkueessa jo kolmatta kauttaan. Uran 56 pääsarjaottelussa tehot ovat komeat 65+27=92.

Lammin Salibandyn Tino Nivala on tehnyt Divarin 16 kierroksella 11 maalia ja syöttänyt 19, mikä oikeuttaa sarjan pistepörssin kolmanteen sijaan. Samalla LaSB on kiskaissut Divarin kärjessä kuuden pisteen etumatkan Steelersiin ja Blue Foxiin. Viime viikon tärkeässä kärkiottelussa juuri Blue Foxia vastaan Nivala, 24, laukoi hattutempun.

Salibandyliigan ja Naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajien valinnasta vastaavat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle