Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pärmäkoski hienosti neljänneksi Val di Fiemmessä

Pärmäkoski hienosti neljänneksi Val di Fiemmessä

 

Tour de Skin toiseksi viimeinen etappi hiihdettiin Val di Fiemmen Lago di Tesero stadionilla. Naisissa Krista Pärmäkoski haastoi tiukasti norjalaiskolmikon, ja oli kisan neljäs. Miehissä maailmancupin pisteille hiihti Sami Jauhojärvi ollen 28:s.

Pärmäkoski ei hiihtänyt aivan taktiikkansa mukaisesti. Norjalaisten alkuvauhti ei ollut liian kovaa.

”Pystyin joo (hiihtämään suunnitelman mukaan), tietysti aattelin etten lähde siihen Theresen vauhtiin. Mutta ne ei hiihtäneetkään niin kovaa ja muutin taktiikkaa tuossa matkalla ja päätin, että koitetaan roikkua tuossa mukana”, Pärmäkoski sanoi.

Loppuun Pärmäkoski olisi toivonut hieman lisää paukkuja.

”Hiihto oli väsynyttä, mutta se on varmasti kaikilla muillakin. Vähän harmittaa, ettei siihen ihan loppuun pystynyt vastaamaan. Huolto teki hyvää työtä, mun oma suksi oli kunnossa tänään”, lisäsi Pärmäkoski.

Kerttu Niskanen hiihti tänään kuudenneksi, Laura Mononen 10:nneksi, Anne Kyllönen oli 13:s ja Susanna Saapunki 34:s.
Susanna Saapunki on kärsinyt kalustohaasteista koko Tourin, mutta tänään alle löytyi toimiva suksi.

”Tänään oli jo kilpailukykyinen kalusto. Kroppa näköjään jaksaa vielä tätä vauhtia mennä. Tarkoitus oli hiihtää omaa tasapaksua hiihtoa, tuli loppuun asti tuli hyvin”, tyytyväinen Saapunki summasi.

Niskanen lähtee viidentenä Tour de Skin viimeiselle etapille 6:47,7 johtavaa Norjan Ingvild Flugstad Östbergiä perässä. Pärmäkoski on kuudentena n. 20 sekuntia Niskasen takana. Kyllönen starttaa seitsemäntenä ja Mononen yhdeksäntenä. Saapungin starttinumero on 40.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle