Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nousijan hurja kiri niisti sarjakärjeltä pisteen

Nousijan hurja kiri niisti sarjakärjeltä pisteen

 

Salibandyliigassa pelattiin lauantaina kaksi ottelua. Tapanilan Erä kukisti OLS:n 9-7, ja M-Team nousi komealla loppukirillä 6-6-tasapeliin sarjakärki Happeeta vastaan.

Pasilan ottelussa sarjakärki Happee johti vielä kahdeksan minuuttia ennen täyttä aikaa 6-2 Peter Kotilaisen koottua tehot 1+3 ja Johannes Jokisen 2+1. Ottelun loppu oli kuitenkin haastajien: Riku Reunamäki, Antti Itkonen ja Markus Piittisjärvi laukoivat M-Teamin maalin päähän, ja ajassa 58.08 Reunamäki nosti tasoituksen. Viiden minuutin jatkoajalla M-Team selvitti vielä kahden minuutin alivoiman.

Tapanilan Erä ehti ottelun kolmannessa erässä johtaa peliä 4-3, 5-4 ja 6-5, mutta OLS tuli yhä uudelleen tasoihin. Ratkaisu syntyi ottelun viimeisillä neljällä minuutilla kun Perttu Puska iski läpiajosta 7-6 ja ensin Tommi Rosendahl ja sitten Lauri Kapanen osuivat oululaisten tyhjään verkkoon. OLS:n Olli Kinnusen 9-7-kavennus 15 sekuntia ennen loppua ei enää ehtinyt nostaa vieraita taisteluun pisteistä.

Happeella on nyt sarjakärjessä yhden pisteen ero ottelun vähemmän pelanneeseen Classiciin.

Salibandyliigan sunnuntain ottelut ovat Koovee - NST, Viikingit - M-Team, SalBa - SPV, Indians - OLS ja Happee - Oilers.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle