Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Larinto 17:s Willingenissä, tekniikka paranee pala kerrallaan

Larinto 17:s Willingenissä, tekniikka paranee pala kerrallaan

 

Mäkihypyn maailmancup jatkui henkilökohtaisella kilpailulla tänään Saksan Willingenissä. Ville Larinto on löytämässä hyppyjensä perustason ja oli kilpailun 17:s.

Avauskierroksella Larinto hyppäsi 128,5 metriä ja oli 21:s. Toinen hyppy oli hieman lyhyempi 125 metrinen, mutta nosti suomalaisen kahdenkymmenen joukkoon.

”Kyllä nyt alkaa pikku hiljaa aukeamaan tämä hyppy. Tänään oli oikein hyvä meininki. Aikalailla tasaisia hyppyjä olen täällä Willingenissä hypännyt”, Larinto kertoi.

Keskittymistä on kohdistettu yhteen asiaan kerrallaan, joka on helpottanut kisatilannetta.

”Hyvin pienillä viilauksilla on menty eteenpäin, asia kerrallaan. On keskitytty yhteen asiaan kerrallaan, eikä ole lähdetty paljoa hyppyä muuttamaan”, jatkoi Larinto.

Muut kilpailun suomalaiset jäivät ensimmäiselle kierrokselle. Harri Olli oli 39:s ja Lauri Asikainen 44:s.

Päävalmentaja Jani Klinga oli pettynyt, etteivät Olli ja Asikainen saaneet samanlaisia vetoja kisaan kuin eilen joukkuemäessä.

”Teknisesti Harri hyppää hyvin samalla tavalla jokaisen hypyn, mutta kisassa pikkuisen painui asento kasaan ja ponnistuksen ajoitus oli pielessä. Laurilla taas oli tänään vähän liikaa intoa nokalla”, Klinga summasi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Ville Larinto

Tiedot