Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antero Eskola avauspäivän onnistuja Italiassa

Antero Eskola avauspäivän onnistuja Italiassa

 

Junioreiden maailmancupin kolmas osakilpailu luistellaan viikonloppuna Italian Baselga di Pinéssa.

Avauspäivän lauantain onnistuja Suomen joukkueessa oli Antero Eskola, joka luisteli tuulisissa olosuhteissa oman ennätyksen 38,24 500 metrillä ja nappasi neljä maailmancupin pistettä 21. tilallaan.

1500 metrillä Eskola pystyi niin ikään hyvään ehjään luisteluun (2.00,29, 26.). Antero oli päivään erittäin tyytyväinen.

Samuli Suomalainen valitteli hiukan väsymystä, joka alkoi tammikuun alun raskaan Berliinin leirin jälkeen. Samuli ei saanut parasta virettä kropasta irti, mutta ylsi silti hienosti 500 metrillä pisteille (3) ajalla 38,47 (22. tila).

1500 metrin luistelussa väsymys heijastui Suomalaisella selkeämmin. Aika 2.01,39 riitti 31. tilaan.

- Toivotaan, että huomiselle saadaan tuoreutta lisää. Ensi viikolla kevennetään harjoittelussa enemmän, jotta saadaan raskas harjoitusleiri käännettyä nousukunnoksi kohti kauden tärkeimpiä kilpailuja Nuorten olympialaiset ja MM-Kisat, nuorten olympiavalmentaja Jason Andberg kommentoi.

Anni Käsnänen luisteli 1500 metrillä 32. tilalle ajalla 2.24,75.

- Annin suoritus oli kohtalaisen hyvä ja linjassa kauden tulostason kanssa. Anni kiertää ensimmäistä vuotta nuorten maailman cup kilpailuja ja tavoitteena on vuosi vuodelta nostaa tasoa kohti nopeimpia junioreita. Pienin askelin kurotaan kärkeä kiinni. Voimaa ja nopeutta tarvitaan lisää tuleville vuosille harjoituksien avulla, mutta oikealla kehityksen tiellä mennään, valmentaja kuvaili.

Tuomas Rahnasto on ollut Suomen nuorten joukkueen kovin syömähammas aikaisempien maailmancupin kilpailuiden osalta.

- Tuomas joutui tänään jäämään kilpailuista pois flunssan vuoksi. Terveenä Tuomaksella olisi ollut hyvät mahdollisuudet taistella pidemmillä matkoilla kärkipaikoista. Toivotaan, että Tuomaksen olo paranee huomiseen mennessä ja saadaan mies lähtöviivalle.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle