Taivas tummenee Raumalla ja Nokialla - suora säilyminen karkaamassa

Salibandyliigassa karsijan paikoilla toiseksi ja kolmanneksi viimeisinä riutuvat SalBa ja Nokian KrP kokivat kovia. Kun SalBa hävisi kotonaan M-Teamille 4-8 ja Nokia Tapanilan Erälle 1-12, karkasi suora säilyminen kummaltakin jo neljän pisteen päähän. Viimeisellä turvallisella sijalla 11 majailee juuri M-Team.

Raumalla M-Team karkasi isänniltä toisessa erässä kun Sampo Laukkala, Iiro Kinnunen ja Timo Elomaa muuttivat maaleillaan tasatilanteen vieraiden 5-2-johdoksi. SalBa nitkutti päätösjaksolla itsensä vielä maalin päähän, mutta Antti Itkonen, Riku Reunamäki ja tyhjiin osunut Janne Makkonen sinetöivät lopulta sarjapisteiden lähdön Helsinkiin.

SalBa on pelannut nyt 13 ottelua ilman voittoa. Viimeksi joukkue otti kaksi pistettä 23. lokakuuta.

Tampereella Tapanilan Erä varmisti neljännen perättäisen voittonsa jo avauserässä kun Tuomas Iiskola osui kahdesti ja Perttu Puska, Tuure Ailio ja Tommi Rosendahl kerran vieden vieraat 5-0-johtoon. KrP:n Antti Naskali kavensi heti toisen erän alkuun, mutta loput seitsemän maalia merkittiin taas Tapanilan Erälle. Ottelun tehomies Lauri Kapanen teki Erän maaleista yhden ja syötti viisi.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina Helsingissä paikallisottelulla Viikingit - Oilers.