Happeelle yllätystappio Espoossa

Sarjassa kymmenentenä oleva Westend Indians tarjoili Salibandyliigan lauantaiyllätyksen kaatamalla Espoossa Jyväskylän Happeen peräti 9-3. Tappio oli keskisuomalaisille vasta kauden toinen.

Westend Indians karkasi jo avauserässä 4-1-johtoon, ja odotetun Happeen kirin sijasta seuraavat kaksi erää näkivät eron vain kasvavan.

Indiansin päävalmentaja Stefan Korhonen kiitti joukkueen sivuilla pelaajiaan.
- Ensimmäistä kertaa pelattiin täysin ehjä 60 minuuttia. Jokainen jätkä noudatti pelisuunnitelmaa täydellisesti ja otettiin erittäin upea voitto.
Happeen päävalmentaja Seppo Pulkkinen totesi paremman voittaneen.
- 9-3-numerot eivät jätä paljon selittelyjen varaan. Parempi joukkue voitti. He olivat energisempi, nälkäisempi ja heidän maalivahtinsa pelasi erinomaisesti.

Happeen häviön myötä Classic repäisi sarjakärjessä kolmen pisteen eron kaataessaan Seinäjoella mestari SPV:n 4-2. Classic karkasi johtoon jo ensimmäisessä erässä, ja molemmat SPV:n kavennusmaalit syntyivät tuhatpäisen yleisön pettymykseksi vasta ottelun viimeisellä viisiminuuttisella.

TPS nappasi neljännen perättäisen voittonsa kun OLS kaatui poikkeuksellisesti Mynämäessä pelatussa ottelussa 4-3. Henri Alho laukoi turkulaisille hattutempun.

Koovee nousi kahden pisteen päähän OLS:sta ja play off -viivasta kun se kaatoi Helsingissä M-Teamin 9-5. Avauserän 3-1 vienyt M-Team nousi vielä kolmannessa erässä lukemiin 5-6, mutta sitten Koovee karkasi.

Salibandyliiga jatkuu sunnuntaina otteluilla Viikingit - Westend Indians, NST - SalBa, Nokian KrP - OLS ja Happee - TPS.