Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Häntäpäässä trilleritasuri, Jyväskylässä maali- ja jäähytalkoot

Häntäpäässä trilleritasuri, Jyväskylässä maali- ja jäähytalkoot

 

Salibandyliigan jännittävimmät ottelut pelattiin tänään taulukon häntäpäässä, ja asetelmat säilyivät lopulta ennallaan kun NST sekä SalBa tasasivat pisteet putoamisviivalla ja kolmanneksi viimeisenä oleva Nokian KrP jäi sekin tasapeliin OLS:aa vastaan. NST jatkaa seitsemällä pisteellään suoran putoajan paikalla ja yhdeksän pistettä koonneet SalBa ja Nokia karsijoiden sijoilla 12 ja 13.

Lappeenrannassa SalBa nousi puolitoista minuuttia ennen loppua ilman maalivahtia tasoihin ja ehti vielä päätösminuutilla johtoonkin. Myös NST onnistui kuitenkin kuudella viittä vastaan, ja Otto Valavuon tasoitus ajassa 59.43 toi jatkoajankin kestäneet lukemat 4-4.

Nokian KrP näytti jo tekevän eroa kilpailijoihinsa kun se johti viimeisen kymmenminuuttisen alkaessa OLS:aa vastaan kahdella maalilla. Vieraiden Niko Kvist kuitenkin kavensi ylivoimalla, ja viisitoista sekuntia ennen summeria Valtteri Parviainen laukoi kuudella viittä vastaan 4-4-tasoituksen.

Eilen Espoossa yllätystappion kokenut Happee palasi raiteilleen kaatamalla kotonaan TPS:n 9-6. Turkulaiset karkasivat kymmenessä minuutissa peräti 0-4-johtoon, mutta saatuaan koneensa käyntiin Happee jyräsi rinnalle ja päätöserässä ohi. Liigan maalipörssin kärki Veli-Matti Hynynen iski neljä maalia ja on tehnyt tällä kaudella nyt jo 42. Eilen liigan kaikkien aikojen syöttöpörssin kärkeen ampaissut Petri Kauko syötti tänään kolme. Jyväskylän illan erikoisuus olivat 59 jäähyminuuttia: Happeelle vihellettiin niistä 25 ja TPS:lle 34.

Eilen Happeen yllättänyt Westend Indians ei tänään kyennyt yhtä tiiviiseen peliin vaan Viikingit kuritti Indiansia kotonaan peräti 12-3. Tero Tiitu, Mikael Lax ja Janne Hyvönen merkkauttivat tehot 2+1 ja Niclas Meyer 1+2.

Classic johtaa nyt sarjaa pisteen erolla Happeeseen, josta Viikingit sekä Oilers ovat jääneet kuusi pistettä.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona ottelulla Tapanilan Erä - SPV.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle