Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

Salibandyliitto kirjasi jälleen uuden pelaajaennätyksen

 

Salibandyliiton pelaajamäärän kasvu jatkuu vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2015 viimeisenä päivänä Salibandyliiton lisenssin lunastaneita oli peräti 53 227 kappaletta. Lisäystä vuoden takaiseen tuli tarkalleen 3 137 henkilöä, mikä suhteelliseksi muunnettuna osoittaa peräti 6,3 %:n nousua.

Sama suuntaus näkyy myös muissa tunnusluvuissa. Joukkueita Salibandyliiton sarjoihin osallistuu kuluvalla kaudella 2 932 kappaletta, kun viime vuonna niitä oli 2 788. Tässä lisäys on 5,2 %.

Erityisen ilahduttavaa kaudella 2015-16 on lisääntynyt kiinnostus erotuomaritoimintaa kohtaan. Tällä osa-alueella Salibandyliitto on kokenut vajetta toiminnan laajuuteen nähden. Kaikkiaan erotuomarikurssin suorittaneita on 1 118 henkilöä, kun viime kaudella heitä oli 985.

Salibandyliiton lisenssimäärä on kasvanut joka vuosi 30 vuoden ajan eli niin kauan kuin sarjatoimintaa on järjestetty. Luvut ilmenevät Salibandyliiton lisenssirekisteristä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle