Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

 

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi. Molemmille valinta on historian ensimmäinen.

28-vuotias Steven Kehoe johtaa parhaillaan Kokkolan Tiikereitä ennätyksellisessä voittoputkessa joukkueen voitettua nyt 31 ottelun perättäin. Voittomäärä on uusi miesten lentopallon pääsarjatason ennätys. Tammikuussa yhdysvaltalaispassari johti joukkueen voittoon kaikissa kuudessa ottelussa.

HPK:n 32-vuotias Keao Burdine teki tammikuun otteluissa 15,7 pistettä ottelua kohden 47 % hyökkäystehoilla ja oli tärkeä palanen hämeenlinnalaisten vastaanottopeliä HPK voitti tammikuun kuudesta ottelustaan viisi.

Miesten tammikuun tähdistöön valittiin Kokkolan Tiikereistä Kehoen lisäksi keskitorjuja Tommi Siirilä. Myös tappiottoman tamikuun pelanneesta LEKA Volleysta valittiin keskitorjuja Kris Johnson ja libero Juhani Hakala. Hakkurin paikalle valinta osui ETTA:n yhdysvaltalaiseen Dean Bittneriin. Yleispelaajan paikoille tuli valituksi Loimun Ossi Rumpunen ja Team Lakkapään Peetu Mäkinen.

Miesten tammikuun tähdistössä Hakala ja Mäkinen ovat ensikertalaisia. Kris Johnson puolestaan valittiin ensimmäisenä pelaajana tällä kaudella tähdistöön jo kolmannen kerran. Kehoelle valinta oli uran viides ja Rumpuselle sekä Siirilälle jo neljäs.

Naisten tammikuun tähdistöön valittiin pelaajia viidestä eri joukkueesta. Burdinen lisäksi HPK:sta valittiin hakkuriksi Piia Korhonen. Tähdistön passariksi valittiin tappiottoman tammikuun pelanneen LP Viestin Sari Tauriainen ja samasta seurasta liberoksi jo 12. kerran Roosa Koskelo. Toiseksi yleispelaajaksi valittiin piristyneen LiigaPlokin yhdysvaltalainen Courtney Felinski. Keskitorjujiksi valititin Pölkky Kuusamon Me´Ashah Nicholson ja LP Kangasalan Eveliina Vilponen. Peräti neljälle pelaajalle (Felinski, Tauriainen, Nicholson ja Vilponen) valinta Kuukauden tähdistöön oli uran ensimmäinen.

Kuukauden pelaaja on valittu lentopallon Mestaruusliigassa vuodesta 2003 lähtien ja Kuukauden tähdistöt 2009 lähtien.

Kuukauden pelaaja valittiin nyt 79. kerran ja Kuukauden tähdistö 39. kerran.

Naisten tammikuun tähdistö 2016
Passari: Sari Tauriainen, LP Viesti (1. valinta kuukauden tähdistöön)
Hakkuri: Piiia Korhonen HPK (2)
Yleispelaaja: Keao Burdine, HPK (2)
Yleispelaaja: Courtney Felinski LiigaPloki (1)
Keskitorjuja: Eveliina Vilponen LP Kangasala (1)
Keskitorjuja: Me´Ashah Nicholson, Pölkky (1)
Libero: Roosa Koskelo, LP Viesti (12)

Miesten tammikuun tähdistö 2016
Passari: Steven Kehoe, Tiikerit (5. valinta kuukauden tähdistöön)
Hakkuri: Dean Bittner, ETTA (3)
Yleispelaaja: Ossi Rumpunen, Loimu (4)
Yleispelaaja: Peetu Mäkinen, Team Lakkapää (1)
Keskitorjuja: Tommi Siirilä, Tiikerit (4)
Keskitorjuja: Kris Johnson, LEKA Volley (3)
Libero: Juhani Hakala, LEKA Volley (1)

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle