Suomi puhtaalla pelillä MM-kisoihin - Viro kaatui 15-1

Suomen paikka salibandyn MM-lopputurnauksessa Latviassa aukesi lopulta puhtaalla pelillä ja maalierolla 66-5. Tallinnan karsintaturnauksen päätteeksi Suomi löi isäntä Viron lukemin 15-1.

Suomi latoi voittoon riittäneet osumat jo ottelun ensimmäisessä erässä, jossa Rasmus Kainulainen osui kahdesti sekä Jami Manninen, Joonas Pylsy ja puolustaja Risto Töllikkö kerran muuttaen lukemiksi 5-0. Pylsy oli tänään kahdella maalillaan ja kahdella maalisyötöllään Suomen tehomies. Ensimmäisiä miesten maaotteluitaan pelannut nuorten maailmanmestari Rasmus Kainulainen kirjautti 2+1.

MM2016-karsinnat
Euroopan lohko 2, Viro (Tallinna)
Alankomaat, Itävalta, Suomi, Tanska, Viro

7.2.2016 Viro - Suomi 1-15 (0-5, 0-6, 1-4)

1. erä: 03.05 Rasmus Kainulainen (Nico Salo) 0-1, 5.28 Jami Manninen (Joonas Pylsy) 0-2, 7.16 Pylsy (Miko Kailiala) 0-3, 13.47 Kainulainen (Juha Kivilehto) 0-4, 14.19 Risto Töllikkö (Manninen) 0-5.
2. erä: Lauri Kapanen (Eemeli Salin) 0-6 yv, 33.08 Salo (Salin) 0-7 sr, 33.53 Lauri Stenfors (Casper Pfitzner) 0-8, 33.57 Salo (Juuso Heikkinen) 0-9, 38.14 Pfitzner (Mika Moilanen) 0-10, 39.38 Manninen (Pylsy) 0-11.
3. erä: Andreas Woiduma (Patrik Kareliusson) 1-11, 46.59 Heikkinen (Kainulainen) 1-12, 49.42  Pylsy (Lauri Stenfors) 1-13, 50.33 Pfitzner (Moilanen) 1-14, 58.04 Kailiala Töllikkö 1-15.