Kotijoukkueet Erä ja Indians voitokkaina

Salibandyliigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua, joissa Tapanilan Erä löi NST:n 8-4 ja Westend Indians M-Teamin 6-5.

Sarjassa viimeisenä oleva NST sinnitteli vielä avauserän tasoihin, sitten Tapanilan Erä karkasi. Puolustajat Janne Salonen ja Ilkka Koski laukoivat toisessa isännille 4-2-johdon, jota Tommi Aro ja Mikko Jolma kolmannessa kasvattivat ennen NST:n kavennusta. Erälle yhden maalin tehnyt ja kolme syöttänyt Tuomas Iiskola oli ottelun tehomies.
Voitto nosti Erän kahden pisteen päähän Viikingeistä ja neljännestä sijasta. NST:lle ottelu oli kahdeksas perättäinen ilman voittoa.

Espoossa M-Team piinasi play off -paikasta taistelevaa Indiansia nousemalla vielä kolmannessa erässä Riku Reunamäen maalilla 4-4-tasalukemiin. Indiansin illan sankari nousi kuitenkin esiin silloin kun tarvittiin: Mikael Sieväsen toinen ja kolmas osuma riittivät voittoon kun vieraiden Janne Makkosen 6-5-kavennus jäi illan viimeiseksi.
Voitto nosti Indiansin Kooveen ohi yhdeksänneksi ja kahden pisteen päähän OLS:sta ja pudotuspelipaikasta.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina otteluilla Viikingit - SalBa ja Westend Indians - Oilers.