Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

 

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta. Lauantaina jätti jumbopaikan yllätysvoitolla NST, sunnuntaina SalBa ja nyt KrP, joten häntäpään karuselli on taas lähtöasennossaan ja NST viimeisenä.

Kahden erän jälkeen Happee johti 4-2 ja näytti olevan matkalla rutiinivoittoon. Maalivahti Santtu Pohjosen torjunnoillaan pelissä mukana pitämä Nokia heräsi kuitenkin päätösjaksolla huikeaan tehoon ja vei sen 5-0 maalintekijöinään Jesse Vainio, Lauri Lavonen, Henri Johansson, Joni Henttonen ja Domokos Racz.

Henri Johansson merkkautti tänään tehot 2+1 ja nousi samalla Salibandyliigan kaikkien aikojen pistekakkoseksi ohi Viikinkien Mikael Järven. Johansson on nyt tehnyt 353 liigaottelussaan tehot 408+310=718.

- Hienolta tuntuu, Henri Johansson maisteli IS Extran haastattelussa.
- On tässä monta vuotta pelattukin ja hienojen ketjukaverien kanssa. Toivottavasti edessä on monta pelivuotta ja ehkä jonain päivänä koossa tuhat pistettä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle