Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

 

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Liigakakkosena olevan Jyväskylän Happeen Veli-Matti Hynynen johtaa sarjan pistepörssiä ja maalipörssiä 22 ottelussa syntyneillä tehoillaan 45+15=60. Hynysen tammikuun saavutuksiin kuuluu myös Suomen Cupin voitto, ja loppuottelussa Viikinkejä vastaan hän kunnostautui sekä maalintekijänä että syöttäjänä. Veli-Matti Hynynen, 32, on pelannut Salibandyliigassa yhteensä 222 ottelua, joissa on syntynyt 257 maalia ja 135 maalisyöttöä. Pääsarjapelit 2007 Happeessa aloittanut Hynynen poikkesi välillä kaksi kautta Nokian KrP:ssä, josta palasi 2011 Jyväskylään.

Kreeta Lakkala on torjunut Tampereen Classicin Naisten Salibandyliigan kärkipaikalle, ja joukkue onkin päästänyt sarjassa NST:n jälkeen toiseksi vähiten maaleja. Lakkala loisti tammikuussa myös naisten Suomen Cupin finaalissa, jossa hän oli 24 sekunnin päässä nollapelistä Classicin lyödessä NST:n 3-1. Kreeta Lakkala, 32, on pelannut uransa kaikki 143 liigaottelua Classicissa, jonka paidassa hän on voittanut viisi Suomen mestaruutta ja yhden SM-hopean.

Viime kevään nuorten maailmanmestari Ville Lastikka johtaa Divarin pistepörssiä tehtailtuaan pelaamissaan 19 ottelussa 31 maalia ja 23 maalisyöttöä. Vaikka Lastikka on tällä kaudella suorittanut varusmiespalvelusta, hän on johtanut Steelersin sarjakakkoseksi taistelemaan runkosarjan voitosta paikallisvastustaja LaSB:n kanssa.

Miesten ja naisten kuukauden liigapelaajien valinnasta vastaavat maajoukkuevalmentajat. Divarin kuukauden pelaaja valitaan sarjan valmentajien äänestyksellä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle