Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Veikkausvinkit

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

 

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin. Tälle kaudelle valmistui uusi upea Ukonniemen stadion, joka toimii ensi vuonna Itä-Länsi-tapahtuman (30.6.-2.7.2017) lisäksi superpesisotteluiden näyttämönä. Asia varmistui, kun Imatran Pallo-Veikot kukisti Haminan Palloilijat miesten Ykköspesiksen päätöskierroksella 0-2 (5-7,1-5). Miesten Ykköspesiksen runkosarjan voitto tietää nousua Superpesikseen 10 välivuoden jälkeen. Ratkaisuottelua Haminan Vallikentällä seurasi 2303 katsojaa.

Imatra lähti kauteen ennakkosuosikkina, mutta helpolla ei paluu pääsarjatasolle toteutunut. Sekä Manse PP Tampereelta että Siilinjärven Pesis saivat vuoroillaan avaimet omiin käsiinsä. Tällä kertaa perinteikäs IPV oli kuitenkin vahvin ratkaisuhetkillä.

Imatran Pallo-Veikkojen eteenpäinmeno on näkynyt myös Ukonniemen uuden stadionin lehtereillä, jossa puhkaistiin runkosarjassa 16 000 katsojan rajapyykki. 12 kotiottelun yleisökeskiarvo on Ykköspesikseen komea, 1343 katsojaa.

Viimeksi Imatran Pallo-Veikot piipahti Superpesiksessä 2006, mutta visiitti jäi yhden kauden mittaiseksi. Seuran kulta-ajat ovat toistaiseksi osuneet 70-luvun lopulle ja 80-90-lukujen taitteeseen. IPV juhli mestarina 1977, 1978, 1986 ja 1991.

Ykköspesiksen neljä seuraavaakin saavat mahdollisuutensa, sillä sarjan sisäisten välierien voittajat etenevät superpesiskarsintaan. Välierissä ovat vastakkain Siilinjärvi-Ylivieska ja Tampere-Kuopio.

Superpesiksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle