Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

 

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio! Pohjanmaan kultaranne johtaa liigan pistepörssiä tehtyään syksyn kahdeksassa ottelussaan jo 16 maalia ja syötettyään kuusi.

Kuukauden pelaajalla on kunnia valita Loiste Energian lahjoittaman salibandypallosetin saaja, ja syyskuun pallot lähtevät SPV:n G09-kerholle, jossa Jari Hankkio itsekin toimii ohjaajana.

Jari Hankkion huikea syksy poiki myös ensiesiintymisen joulukuun MM-turnaukseen valmistautuvaan miesten maajoukkueeseen, joka kohtaa marraskuun EFT-turnauksessa Växjössä Sveitsin, Tshekin ja Ruotsin.

Naisten Salibandyliigan kuukauden pelaajaksi valitsi maajoukkueen valmennustiimi Classicin maalivahti Laura Loisan. Joukkueensa puhtaalla pelillä liigakärkeen torjunut Loisa valittiin myös Suomen maajoukkueeseen, joka kohta maailman muut huiput marraskuussa Schaffhausenin EFT-turnauksessa Sveitsissä.

Divarin kuukauden pelaaja valittiin perinteisesti sarjan valmentajien äänestyksellä, ja kauden ensimmäisen tittelin nappasi kuopiolaisen SB Welhojen Pauno Kajoksinen. Vain yhden tasapelipisteen menettänyt Welhot komeilee sarjassa kakkosena ja Kajoksinen itse sarjan pistepörssin kärjessä seitsemän ottelun tehoilla 5+14=19.

Salibandyliigan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle