Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaisa Mäkäräinen ei hiihdä Lahdessa

Kaisa Mäkäräinen ei hiihdä Lahdessa

 

Suomen maastohiihdon MM-joukkueeseen valittu Kaisa Mäkäräinen osallistuu ampumahiihdon maailmancupiin PyeongChangissa maaliskuun ensimmäisellä viikolla, eikä näin ollen osallistu Lahden MM-kisoihin.  

Kaisa Mäkäräisellä on mahdollisuus vielä kamppailla ampumahiihdon sprintticupin voitosta ja koska hänen valintaansa tietyille matkoille ei voitu vahvistaa ennen viikonloppuna hiihdettäviä yhdistelmähiihtoa ja parisprinttiä, on maastohiihdon valmennusjohto yhdessä Mäkäräisen kanssa päätynyt tähän ratkaisuun.

Päävalmentaja Reijo Jylhä olisi mielellään pitänyt mahdollisuuden valita Mäkäräinen toisella viikolla hiihdettäville matkoille. 

”Olisin halunnut säilyttää mahdollisuuden, että Kaisa olisi ollut tarvittaessa käytettävissä sekä viestissä että 30 kilometrin massahiihtolähdössä, mutta päädyimme yhteistuumin tähän ratkaisuun”, sanoo Jylhä. 

Kaisa Mäkäräinen ei ole hiihtänyt tällä kaudella yhtään maastohiihtostarttia.

”Koska naiset eivät ole hiihtäneet maailmancupissa toisiaan vastaan, ei keskinäistä vertailua ole. Olisi ollut mahdotonta jakaa loppumatkoja, ennen kuin yhtään starttia on täällä MM-kisoissa hiihdetty”, jatkaa Jylhä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleKaisa Mäkäräinen

Tiedot