Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lentopallopojat niukasti ulos EM-kisoista

Lentopallopojat niukasti ulos EM-kisoista

 

Suomen alle 18-vuotiaat lentopallopojat sijoittuivat Italiassa pelatussa karsintaturnauksessa toiseksi, mutta jäivät lohkokakkosten välisessä vertailussa eräsuhteella ulos huhtikuussa pelattavasta EM-lopputurnauksesta.

Kisaisäntien, Slovakia ja Tshekki, lohkovoittajina kisoihin etenivät Kreikka, Turkki, Italia, Valko-Venäjä, Bulgaria, Venäjä ja Belgia. Lohkokakkosina EM-paikan saivat Ranska, Saksa ja Ukraina. Suomen kohtaloksi koitui yksi hävitty erä enemmän kuin muilla lohkoissaan toiseksi sijoittuneilla joukkueilla.

Alle 17-tytöt jäivät tänä vuonna niin ikään ilman EM-paikkaa. Venäjän karsintaturnauksesta oli kotiin tuomisina yksi erävoitto. Seuraavaksi EM-paikkoja tavoittelevat U19-tytöt ja U20-pojat, joiden EM-karsinnat pelataan huhtikuussa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle