Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Andreas Romar 51. supersuurpujottelussa Kanadan Lake Louisissa

Andreas Romar 51. supersuurpujottelussa Kanadan Lake Louisissa


Andreas Romarin maailmancupkauden avaus jatkui supersuurpujottelulla Kanadan Lake Louisissa. Lähtönumerolla 65 lähtenyt Romar ei päässyt parhaimpaan vauhtiinsa ja sijoittui Super-G:ssä sijalle 51, +3.62 kärkiajasta.
 
- Ei ollut suksi syötillä. Radan yläosa tuntui vielä hyvältä, mutta ei vain lähtenyt kulkemaan.  Jyrkälle tultaessa tapahtui pari virhettä, jotka veivät viimeisetkin mahdollisuudet mihinkään. Nyt katseet kohti Beaver Creekia, jolta odotan huomattavasti enemmän, summaa Romar tunnelmiaan.
 
Supersuurpujottelun voittoon laskivat Norjan Kjetil Jansrud, toiselle sijalle Itävallan Vincent Kriechmayr +0.14 ja kolmanneksi Sveitsin Mauro Caviezel +0.21.
 
Miesten alppihiihdon maailmancup jatkuu  Yhdysvaltojen Beaver Creekissä 27.11.-02.12, jossa lajeina syöksylasku, supersuurpujottelu ja suurpujottelu. Suomalaisittain Beaver Creekin osakilpailussa ovat mukana Andreas Romar ja Samu Torsti.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Andreas Romar

Tiedot