Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pikaluisteluduo mietteliäänä Heerenveenin jäille

Pikaluisteluduo mietteliäänä Heerenveenin jäille

 

Pikaluistelumaajoukkueen maailmancupin duomme Harri Levo - Samuli Suomalainen ei oikein tiedä mitä odottaa viikonvaihteen kisoilta. Flunssasta kärsinyt kaksikko on siirtynyt Puolasta Hollantiin, jossa kisataan Heerenveenin jäillä.

Viime viikonloppuna Tomaszow Mazowieckissa Suomalainen ei päässyt kuumeen takia starttaamaan ja Levo tunsi olonsa edelleen toipilaaksi.

- Parempaan suuntaan ollaan menossa. Vaikea sanoa vielä miten paljon olo paranee viikonloppuun mennessä, mutta suunta on jo siis oikea. Muutettiin vähän kisaviikon rytmitystä ja katsotaan auttaako se palautumiseen, Levo kuvaili tuntojaan.

- Olen jo täysin tervehtynyt ja odotan innolla viikonloppua. Valmistautuminen on mennyt hyvin ja itseluottamus on korkealla. Teen parhaani ja katsotaan mihin se riittää, Suomalainen virnistelee.

Levo kisaa lauantaina 500 metrillä ja Suomalainen 500 metrillä sekä 1500 metrillä. Sunnuntaina Suomalaisella on ohjelmassa 1000 metriä.

Maailmancup 2018-2019
7.-9.12. Tomasszow Mazowiecki, Puola
14.-16.12. Heerenveen, Hollanti
1.-3.2. Hamar, Norja
9.-10.3. Salt Lake City, USA

Arvokilpailut 2018-2019
11.-13.1.. EM-kilpailut Collabo, Italia
18.-20.1. SM-kilpailut, Seinäjoki, Suomi
7.-10.2. Matkakohtaiset MM-kilpailut, Inzell, Saksa
23.-24.2. Sprinttereiden MM-kilpailut Heerenveen, Hollanti
2.-3.3. Yleisluistelijoiden MM-kilpailut Calgary, Kanada

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle