Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Santeri Kiiveri 4:s pujottelun Eurooppa cupissa St.Moritzissa

Santeri Kiiveri 4:s pujottelun Eurooppa cupissa St.Moritzissa

 

Para-alppihiihtäjä Santeri Kiiveri avasi kautensa Eurooppa cupissa Sveitsin St. Moritzissa.  
 
Kolmipäiväisessä Eurooppa cupin avauskilpailussa Kiiveri sijoittui suurpujottelun osakilpailuissa kymmenen parhaan joukkoon. Suurpujottelun kymmenes ja yhdeksäs sija eivät kuitenkaan nuorta alppihiihtäjää miellyttänyt. Sen sijaan Kiiveri löysi todellisen kisavireensä lauantaina kilpailtuun pujotteluun ja sijoittui komeasti 4:nneksi.

- Pieni flunssa vaivasi alkuviikosta, enkä oikein palautunut kunnolla itse kisaan. Laskeminen oli ihan hyvää, mutta ei ollut voimaa tehdä tarpeeksi vauhtia. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen, että pystyin laskemaan ihan kelpo suoritukset lähtökohtiin nähden, kommentoi Kiiveri.  
 
Para-alppihiihdon maailmancupin oli tarkoitus käynnistyä alkuviikosta Italian Sella Neveassa, mutta kilpailu jouduttiin perumaan lumen puutteen vuoksi. Maailmancup käynnistyy 16.-17.1.2019 Kroatian Zagrebissa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle