Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lahti-Liukkonen / Parkkinen pronssiotteluun - Nurminen / Siren uransa parhaimpaan Haagissa

Lahti-Liukkonen / Parkkinen pronssiotteluun - Nurminen / Siren uransa parhaimpaan Haagissa

 

Suomalaisparien uroteot jatkuivat myös lauantaina Hollannin Haagissa pelattavassa beach volleyn FIVB:n World Tourin neljän tähden halliturnauksessa.

Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen hiljensivät hollantilaiskotiyleisön voittamalla puolivälieräottelussa hallitsevat Euroopan mestarit Sanne Keizerin ja Madelein Meppelinkin erin 2-0 (22-20, 21-16).

Illan välieräpelissä yhdysvaltalaiset Sarah Sponcil ja Kelly Claes oli kuitenkin niukasti 1-2 (19-21, 21-18, 8-15) suomalaisia vahvempia ja etenivät loppuotteluun. Lahti-Liukkonen ja Parkkinen pelaavat sunnuntain pronssiottelussa.

Nurminen ja Siren uransa parhaimpaan

Myös Jyrki Nurminen ja Santeri Sirenin olivat vireessä. Pääsystä 16 parhaan joukkoon suomalaiskaksikko kaatoi yli tunnin maratonpelissä puolalaisparin Jakub Szalankiewicz / Maciej Rudol lukemin 2-1 (31-29, 21-23, 20-18). Joukkueiden välinen ero ei ollut missään vaiheessa kahta pistettä enempää.

Iltapäivän neljännesvälierässä saksalaispari Julius Thole / Clemens Wickler pääsi otteluun Nurmista ja Sireniä tuorein jaloin ja eteni kahdeksan parhaan joukkoon voittolukemin 2-0 (21-17, 21-12).

Jaettu yhdeksäs sija on Nurmisen ja Sirenin uran sekä kautta aikojen paras suomalaismiesten saavutus beach volleyn World Tourilla. Kotiintuomisina Hollannista on muhkeat 400 FIVB:n rankingpistettä sekä 4000 dollarin palkintorahat.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle