Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jules Lapierre ylivoimaiseen voittoon 15 kilometrin kisassa

Jules Lapierre ylivoimaiseen voittoon 15 kilometrin kisassa

 

Nuorten MM-kisoissa Lahdessa nähtiin miesten U23 kisassa ylivoimaa, kun Ranskan Jules Lapierre otti kultaa lähes puolen minuutin erolla hopealle hiihtäneeseen Tshekin Michael Novakiin. Lapierren jälkeen oli tiukempaa kun kolmanneksi hiihtänyt Venäjän Ivan Yakimushkin jäi hopeamitalista kahden kymmenyksen päähän.

"Todella hyvä päivä minulle, olen hyvässä kunnossa. Olen todella iloinen. Pidän radasta, se on todella haastava", Lapierre sanoi.

Hopeamitalisti Novak oli yllättynyt omasta kunnostaan ja kommentoi muistojaan Lahdesta.

"Kunto oli melko hyvä tänään, en osannut odottaa sitä ollenkaan. Radat sopivat minulle täällä hyvin, osallistuin viime vuonna täällä maailmancupin osakilpailuun ja vuotta aikaisemmin MM-kisoihin", Novak kommentoi.

Suomalaisista parhaiten kilpailussa sijoittui Aleksi Parttimaa joka oli lopputuloksissa 14:s. Päivän paras suomalainen oli tyytyväinen päivän kilpailuun.

"Hyvältä tuntu, olihan se raskasta mutta se tiedettiin jo etukäteen, kun täällä on tutut ladut. Pääsi alusta asti heti vauhtiin ja pysty hyvin pitään vauhtia loppuun asti", Parttimaa kommentoi.

Muiden suomalaisten sijoitukset kilpailussa oli 21. Markus Vuorela, 27. Juuso Tossavainen sekä 28. Verneri Suhonen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle