Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kontinen/Peers-kaksikko kohtaa loppuottelussa parin Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut

Kontinen/Peers-kaksikko kohtaa loppuottelussa parin Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut

 

Viime vuonna suomalais-australialaisparin peli ei kulkenut edelliskauden tapaan, mutta Eurosportin tennisasiantuntija Jarkko Niemisen mukaan mistään pelillisestä kriisistä ei kuitenkaan ollut kyse: 

”Nelinpelissä kuten tenniksessä muutenkin kaikki on huipulla pienestä kiinni. Yksi hyvin mennyt ottelu voi loksauttaa palaset kohdalleen. Viime vuonna Kontinen ja Peers hävisivät tiukoissa paikoissa, mutta nyt Australiassa he ovat olleet voitokkaita.”

Finaalissa vastaan asettuu turnauksen viidenneksi sijoitettu ranskalaispari. Nieminen ei odota ottelussa nähtävän montaa syötönmurtoa:

”Molemmat ranskalaiset ovat hyviä syöttäjiä, mitä ovat myös Kontinen ja Peers. Murtoja tuskin nähdään paljoa, joten loppuottelusta voidaan odottaa numeroiden valossa todella tiukkaa. Finaali tulee olemaan Kontiselle ja Peersille kovin haaste turnauksessa tähän mennessä, niin kuin tietysti kuuluu ollakin.”

Tulevana viikonloppuna Eurosportin kanavilla nähdään miesten nelinpelifinaalin lisäksi muun muassa naisten ja miesten kaksinpelien loppuottelut, jotka näkyvät suorana myös maksuttomalla TV5-kanavalla.

Australian avoimet – miesten nelinpelin finaali
27.1. 6.00 Eurosport 1 ja Eurosport Player
Selostus: Arno Seiro ja Jarkko Nieminen

Naisten kaksinpelin finaali – Naomi Osaka vs. Petra Kvitova
26.1. 10.30 Eurosport 1, Eurosport Player, TV5 ja Dplay

Miesten kaksinpelin finaali – Rafael Nadal vs. Novak Djokovic/Lucas Pouille
27.1. 10.30 Eurosport 1, Eurosport Player, TV5 ja Dplay

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle