Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lotta Lepistö voittoon Australiassa

Lotta Lepistö voittoon Australiassa

 

Trek-Segafredo talliin siirtynyt Lotta Lepistö pääsi sairastelujen jälkeen aloittamaan kilpailukautensa Australiassa. Maailmanmestari Cadel Evansin nimeä kantavassa kilpailussa  ajetaan neljä starttia ja tämä kerää maailman huippuja sekä miesten, että naisten lähtöihin.

Kilpailurupeaman  aloituksena oli pisteajo. Korttelimaisella ajettavassa lähdössä ratkaisee pisteet. Runsaan kuudenkymmenen kilometrin lähdössä oli viisi kiriä joiden pistesaalis laskettiin lopputuloksissa yhteen. Lepistö keräsi pisteitä jokaisessa kirissä ja voitti kilpailun kahdella pisteellä, ennen Cloe Hoskinsia  (ALE CIPOLLINI).

Lepistö oli todella iloinen kilpailun jälkeen. Kilpailut pääsivät nyt käyntiin ja tulos oli loistava. Hän myös viihtyy hyvin uudessa tallissaan

-Sairastelut ovat nyt ainakin tällä kertaa ohi ja ajo tuntui tosi hyvältä. Tiimikaverit  ovat  todella vahvoja.
ja voitimme myös joukkueiden välisen pistekilpailun, Nykyisessä tallissa on muutenkin todella hieno fiilis ja kaikki toimii. Ei tarvitse miettiä muuta kuin ajamista.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle