Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Venäläiset kaksoisvoittoon U23 naisten 15 kilometrin yhteislähdössä - Nissinen hienosti 8:s

Venäläiset kaksoisvoittoon U23 naisten 15 kilometrin yhteislähdössä - Nissinen hienosti 8:s

 

Venäjän Anna Zherebyateva hiihti vakuuttavaan voittoon 15 kilometrin yhteislähdössä, junioreiden MM-kisoissa Lahdessa. Zherebyateva voitti perinteisen hiihtotavan kilpailun 23,5 sekunnin erolla joukkuekaveriinsa Lidia Durkinaan. Kolmanneksi hiihti Saksan Katharina Hennig, joka jäi kärjestä 37,5 sekuntia. 

Päivän voittaja oli tyytyväinen omaan ja tiiminsä suoritukseen, sekä kehui Lahden kisalatuja.

- Taktiikkani oli tehdä eroa toisella kierroksella ja tein tänään juuri mitä halusinkin. Sukset olivat todella hyvät tänään, kiitos tiimille siitä. Radat sopivat minulle hyvin. Olin ensimmäistä kertaa täällä viime vuonna maailmancupissa ja pidin radoista, ne ovat todella hyvät, Zherebyateva kertoi.

Suomalaisista parhaiten sijoittui Vilma Nissinen joka ylitti maalilinjan kahdeksantena.

- Oli kyllä hyvä kisa. Lähti hyvin käyntiin sain nostettua sijoja ja helposti pystyin siellä peesaileen. Ihan lopussa ei toi loppukiri riittänyt, mutta se oli oikeestaan aika maksimi tänään.

U23 naisten hiihdot näiden junnu MM-kisojen osalta päättyi tähän ja Nissinen oli kokonaisuutena tyytyväinen hiihtoihinsa Lahdessa.

- Mun mielestä mulla oli hyvä viikko. Sain hyvin kasattua itteni tänne ja tekeen rentoja suorituksia. Se kyllä autto et oli paljon porukkaa kattomassa ja oli hyvä fiilis. Oon kyllä tyytyväinen tähän viikkoon, Nissinen totesi.

Muiden suomalaisten sijoitukset tänään oli 17. Emmi Lämsä, 26. Rebecca Immonen ja 30. Jasmi Joensuu.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle