Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Andreas Romar 31:s supersuurpujottelussa Kitzbühelissä

Andreas Romar 31:s supersuurpujottelussa Kitzbühelissä


Legendaarinen Kitzbühelin osakilpailu sai arvoisensa päätöksen kun viimeisenä kilpailupäivänä Streif-rinteellä kilpailtiin super-G auringonpaisteen helliessä niin kilpailijoita, kuin paikalle saapunutta suurta alppikansaa.
 
Suomalaisittain kilpailuun starttasi Andreas Romar lähtönumerolta 56. Maaliviiva ylittyi +1.87 sekunnin erolla kilpailun voittaneeseen Saksan Josef Fretsliniin. Romar jäi niukasti kolmenkymmenen parhaan joukosta sijoittuen sijalle 31.
 
- Rinteen yläosa oli hyvää tekemistä ja vauhtia riitti. Viimeiselle viistolle tulin hieman liian suoraan ja röykkyihin alalinjalle sekä huonot vauhdit vielä loppusuoralle niin pisteet menivät siinä. Viimeisellä väliajalla 23:nneksi nopein aika, joten ihan hyvää laskemista oli rinteen yläosa. Olen tyytyväinen siihen asenteeseen, jota olen pystynyt näyttämään näillä pinnoilla täällä, jotka eivät ole helpoimmasta päästä, vaikka tänään sijoitus nyt oli, mikä oli, kiteyttää Romar tunnelmiaan Kitzbühelistä.
 
Podiumille nousivat myös Ranskan Johan Clarey (+0.08) jättäen taakseen Italian Dominik Parisin (+0.10).
 
Miesten maailmancup jatkuu pujottelulla heti ensi tiistaina Itävallan Schladmingissa. Starttiviivalla Joonas Räsänen. Loppuviikosta valkoinen sirkus siirtyy Saksaan Garmisch-Partenkircheniin 31.1-3.2. Lajeina syöksylasku ja suurpujottelu. Suomalaisnaisia nähdään jälleen maailmancupin lähtöviiksellä Slovenian Mariborissa, 1.2-2.2, pujottelun ja suurpujottelun osakilpailussa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Andreas Romar

Tiedot