Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maren Lundby Ljubnon viikonlopun avausosakilpailun voittoon - Kykkänen 26:s

Maren Lundby Ljubnon viikonlopun avausosakilpailun voittoon - Kykkänen 26:s

 

Hyvässä vireessä oleva maailmancupin johtaja Maren Lundby hyppäsi Slovenian Ljubnossa jälleen voittoon. Toiseksi kilpailussa tuli Japanin Sara Takanashi jääden päivän voittajasta 5,2 pistettä. Kolmanneksi tuli kotiyleisön edessä hypännyt Slovenian Ursa Bogataj. Bogataj jäi kakkossijasta 1,1 pisteen päähän. Julia Kykkänen oli lopputulokissa 26:s.

- Edelleen taas pisteitä tuli. Ihan ok kisa. Vähän meinaa vielä vaan kaahata liian kovaa, mutta eipä siinä muuta, kun kohti huomista taas, Kykkänen totesi.

Valmentaja Kimmo Kykkänen näki Julian päivän hypyissä kauden parasta tekemistä.

- Aika paljon parempaa hyppäämistä, kun mitä koko kautena on ollut. Se ei vaan nyt vielä tuolla tuloksissa näkynyt, kun muut tahtoovat tehdä samaa ja parantaa loppukautta kohti. Koitetaan pysyä kilpailussa mukana ja yrittää petrata vielä pikkaisen lisää tulosta, niin eiköhän siitä ihan hyvä tule.

Lauantaina Sloveniassa hypätään joukkuemäki ja sunnuntaina vuorossa on jälleen henkilökohtainen kilpailu.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Julia Kykkänen

Tiedot