Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Andreas Romar 20. MM-Alppiyhdistetyssä

Andreas Romar 20. MM-Alppiyhdistetyssä


Suomen Anderas Romar sijoittui 20. Åressa lasketussa alppiyhdistetyssä. Kilpailun voiton vei Ranskan Alexis Pinturault ennen Slovenian Stefan Hadalinia (+0.24) ja Itävallan Marco Schwarzia (+0.46).
 
Syöksyn jälkeen sijaa 13. pitänyt Romar lähti rohkeasti hakemaan parannusta pujotteluosuudelta. 
”Syöksy oli nyt parempaa tekemistä ja lähellä normaalia laskemista. Eilinen pujottelutreeni oli hyvä”
 
Kärkipaikkoja syöksyn jälkeen pitäneet vauhtilajien erikoismiehet kuitenkin hyytyivät alkuillan pujottelussa ja huippupujottelijat nousivat joukolla ohi. Myöskään Romar ei onnistunut aivan toivomallaan tavalla.
 
”Pujottelurata ei ihan sopinut tänään silmään ja tiukassa kisassa sadasosat ovat nyt väärällä puolella. Tänään olin kuitenkin huomattavasti parempi kuin aikaisemmin viikolla, vaikka tulos ei ihan tyydytäkkään.”
 
Romarin kausi jatkuu Bulgarian Banskossa, jossa lasketaan seuraavat vauhtilajien maailmancup -kilpailut 22.-24. helmikuuta.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleAndreas Romar

Tiedot