Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Italia vs. Suomi - Joukkuekilpailu nostatti tunnelmaa junioreiden MM-kilpailuissa Italiassa

Italia vs. Suomi - Joukkuekilpailu nostatti tunnelmaa junioreiden MM-kilpailuissa Italiassa

 

Italian Val di Fassassa junioreiden MM-kilpailut jatkuivat näyttävällä joukkuekilpailulla. Jo Åresta tuttu Italian joukkue oli jälleen vastassa suomalaisia ensimmäisessä heat-ryhmässä. Myös tällä kertaa italialaiset pujottelivat hieman nopeammin ja lunastivat jatkopaikan joukkuekilpailussa. 

Suomen joukkueessa laskivat Nella Korpio, Erika Pykäläinen, Niklas Järvikare ja Jaakko Tapanainen.

Joukkuekilpailun junioreiden maailmanmestariksi laski Ranskan joukkue, toiseksi yhdysvaltalaiset ja kolmanneksi Saksan joukkue. 

Alppiyhdistetty käynnisti maailmancup-viikonlopun Bulgarian Bormiossa

Bulgarian Bormiossa sen sijaan startattiin miesten MC-viikonloppu alppiyhdistetyllä. Numerolla 52 kisaan starttasi Andreas Romar, mutta ensimmäinen kierros, supersuurpujottelu, päättyi ikävästi keskeytykseen. 

Alppiyhdistetyn voittoon Ranskan Alexis Pinturault, toiselle sijalle Itävallan Marcel Hirscher (+0.68) ja kolmanneksi taipui sadasosan erolla Hirscherista Slovakian Stefan Hadalin. 

Huomenna lauantaina maailmancup jatkuu Bormiossa vuorossa  supersuurpujottelu ja sunnuntaina suurpujottelu.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Nella Korpio

Tiedot

Erika Pykäläinen

Tiedot

Andreas Romar

Tiedot