Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lotta Lepistö voittoon Espanjassa

Lotta Lepistö voittoon Espanjassa

 

Lotta Lepistö saalisti voiton Trek-Segafredo tallille Espanjassa Setmana Ciclista Valenciana etappiajon toisella etapilla. Voitto ratkaistiin lopun massakirissä ja Lepistö joutui tosissaan taistelemaan voiton eteen. Coryn Riveira Team Sunwebista johti vielä muutama metri ennen maalia.

-Meillä loppui hiukan kirijuna kesken, koska Trixi Worrack katkaisi eilen solisluunsa. Avattiin kirin Corynin kanssa todella kaukaa ja pystyin lopussa väkisin puristamaan ohi. 

Lepistö on tämän hetken kuntoonsa tyytyväinen. Merkkejä kunnon noususta oli jo eilisellä etapilla vaikka sijoitus oli vasta 51.

-Eilen oli seitsemän kilometrin nousu kymmenen kilometriä ennen maalia. Jäin siinä minuutin keulaan ja se on minulle vähän. Tuli hyvä fiilis ja tiesin, että tänään pystyn taistelemaan voitosta, koska reitti oli tasaisempi.

Kokonaiskilpailua johtaa Lepistön tallikaveri Ruth Winder. Huomenna on luvassa kovia nousuja ja Lepistö ajaa Winderin eteen tämän etapin.

-Meillä on hyvät saumat voittaa kokonaiskisa. Huomenna tehdään sen eteen töitä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Lotta Lepistö

Tiedot