Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sari Saarelainen viides Israelissa

Sari Saarelainen viides Israelissa

 

Naisten maajoukkue aloitti kilpailukauden Israelissa, jossa kilpailurupeama starttasi UCI 1.2. kategorian Scorpions Passin 5km nousuun päättyneellä aika-ajolla.

Suomen naisista Sari Saarelainen sekä Minna-Maria Kangas ajoivat hienosti 10 parhaan joukkoon. Saarelaisen sijoitus oli 5. ja Kankaan 9. Maajoukkueen kokoonpanon täydensivät Ida Sten (29.) ja Pia Pensaari (31.).

Hienoa kevätkuntoa kisassa esittänyt Saarelainen kuvaili mm. hiekkatietä, erittäin huonopintaista asvalttia sekä jyrkkää nousua sisältänyttä reittiä brutaaliksi. 

"Kisa meni tosi hyvin. Alun tasainen osuus meni suunnitelmien mukaan, ajo rullasi hyvin ja säästelin voimia mäkeen. Mäki oli paikoin todella jyrkkä, mutta yhtään ei voinut ajaa putkelta, koska mäki oli myös niin mutainen, että takarengas vain suti siinä pinnalla", Saarelainen kertoo ajostaan.

"Ahdistavaahan tämä oli näin kauden ekaksi kisaksi. Mutta oli yllätys, että meni näin hyvin ja mäkikin alkaa kulkea, vaikka juuri tällaista kisaa varten ei olekaan harjoiteltu", Saarelainen jatkaa.

Kangas ei ollut aivan yhtä tyytyväinen ajoonsa. "Kisasuoritus ei ollut huono, mutta ei hyväkään. En saanut tasaista kulkemaan, mutta mäki nousi vähän paremmin", hän tiivistää päivän suorituksensa. 

Maajoukkueen urakka Israelissa jatkuu huomenna ajettavalla maantiekisalla.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle