Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lotta Lepistö jälleen epäonninen

Lotta Lepistö jälleen epäonninen

 

Tänään ajettiin naisten World tourin toinen osakilpailu, Ronde van Drenthe ja Lotta Lepistö oli Trek-Segafredon kanssa kisassa mukana. 

"Oli tosi kova kisa, varmaan kovin missä olen ollut", Lepistö kertoo päivän koitoksesta ensimmäisenä. Hän kaatui 165km kisassa 8km kohdalla, kun joukkuekaveri kaatui edessä ja Lotta ajoi samaan kasaan. Takaa-ajo keskeytyi, kun kaatumisessa pyörän vaihteet olivat hajonneet ja Lepistö joutui vaihtamaan pyörää. 

"Kun sain porukan kiinni, se oli jo paloina. Kyllä kisan ensimmäinen tunti vei naisesta aikalailla mehut, kun yritin tuulessa päästä mukaan kärkiryhmään", Lepistö kertoo kisan tapahtumia eteenpäin.

Kun kärkiryhmä hajosi lopullisesti Lepistö jäi kakkosporukkaan, mutta tallikavereistaan Ellen van Dijk pääsi onneksi voitosta taistelleeseen ryhmään ja sijoittuikin lopulta kolmanneksi. Lepistö oli lopulta kisan 18. Kisan voitti Marta Bastianelli.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Lotta Lepistö

Tiedot