Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lepistön tallille voitto naisten World Tourilla

Lepistön tallille voitto naisten World Tourilla

Naisten World Tour jatkui tänään seuraavalla kevätklassikolla, kun Belgiassa ajettiin 108km pituinen Dwars door Vlaanderen. Trek-Segafredolla oli asettaa viivalle kisan historian ainoat naisvoittajat, Lotta Lepistö vuodelta 2017 ja Ellen van Dijk vuodelta 2018. Lepistö ja van Dijk ovat ajajina hyvin eri typpisiä, Lepistö tunnettu kirinainen ja van Dijk viihtyy vahvana aika-ajajana irtiotoissa. Joukkue lähtikin kisaan kahden kapteenin taktiikalla valmistautuen näin erilaisiin skenaarioihin kisan etenemisessä. 

Kilpailun edetessä kärkeen muodostuikin 11 ajajan irtiottoryhmä, jossa oli mukana Trek-Segafredosta juuri Ellen van Dijk sekä hänen apunaan Elisa Longo Borghini. Loppuvaiheissa van Dijk irtaantui ryhmästä ja ajoi yksin kisan voittoon. Lotta Lepistö tuli maaliin pääjoukossa sijalla 20.

"Kisa meni meiltä joukkueena tosi hyvin, saimmehan voiton. Odottelin itse pääjoukon suojissa valmistautuen loppukiriin, mikäli irtiotto olisi ajettu kiinni. Oli hyvä päivä ja jalat tuntuivat hyviltä", Lepistö kertoo kisa jälkeen. 

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Lotta Lepistö

Tiedot