Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nurminen ja Siren jatkoon Turkissa - Lahti-Liukkonen ja Parkkinen 25:s Brasiliassa

Nurminen ja Siren jatkoon Turkissa - Lahti-Liukkonen ja Parkkinen 25:s Brasiliassa

Jyrki Nurminen ja Santeri Siren selvittivät tiensä 12 parhaan joukkoon Turkin Aydinissa pelattavassa beach volleyn FIVB:n World Tourin kahden tähden turnauksessa.

Perjantain avauspelissään turnauksessa kolmanneksi sijoitetut suomalaiset kaatoivat isäntämaan kaksikon Selçuk Sekerci / Safa Urlu erin 2-0 (21-10, 23-21).

- Avauserässä vastustajalla oli vaikeuksia kovan tuulen kanssa, ja he tekivät useita suoria virheitä. Toisen erän puolivälissä meillä oli heikko jakso, mutta erän lopun pari tärkeää breikkiä ratkaisi voiton, Nurminen summasi.

Nurminen ja Siren pelaavat lohkovoitosta ja samalla suorasta paikasta puolivälieriin myöhään perjantai-iltana. Vastassa on kuudenneksi sijoitettu puolalaispari Maciej Rudol / Jakub Szalankiewicz.

Lahti-Liukkonen ja Parkkinen 25:s Brasiliassa

Taru Lahti-Liukkosen ja Anniina Parkkisen neljän tähden turnaus Brasilian Itapemassa päättyi alkulohkoon, kun brasilialaispari Victoria Lopes Pereira Tosta / Tainá Silva Bigi oli ratkaisupelissä niukasti parempi lukemin 1-2 (14-21, 21-9, 13-15). Toisen erän hieno nousu ei aivan vienyt suomalaisia jatkoon - sijoitus tällä kertaa jaettu 25:s.

- Tulos toki harmittaa kovasti. Olen kuitenkin tyytyväinen siihen, miten nostettiin oman pelin tasoa surkean ensimmäisen erän jälkeen. Pelistämme löytyy paljon hyvää ja olen luottavainen sen suhteen, että pystymme tulevissa turnauksissa venymään parempiin sijoituksiin, päävalmentaja Kai Liukkonen sanaili.

Lahti-Liukkosen ja Parkkisen kausi jatkuu kahden viikon kuluttua Tshekin Ostravassa pelattavalla neljän tähden turnauksella.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Taru Lahti

Tiedot