Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Wienistä viimeiset viritykset ennen EM-kisoja

Wienistä viimeiset viritykset ennen EM-kisoja

Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen sekä Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen palaavat kisahiekalle Wienissä järjestettävässä beach volleyn FIVB:n viiden tähden turnauksessa.

Vuosi sitten 17:nneksi Itävallassa sijoittuneet suomalaisparit aloittavat turnauksen tiistaina 32 joukkueen karsinnoista - tavoitteenaan pääsarjapaikka. Lahti-Liukkonen ja Parkkinen pelasivat viimeksi karsinnoissa tasan vuosi sitten, tuolloinkin Wienissä.

- On jännittävää lähteä hakemaan vauhtia pitkästä aikaa karsinnoista. Olemme kuitenkin kiivenneet taas askel kerrallaan takaisin kohti omaa laadukasta pelaamista, joten fiilikset ovat hyvät, Lahti-Liukkonen sanoo.

Moskovan EM-kisat ovat ohjelmassa heti seuraavalla viikolla, mutta valmistautuminen kovatasoiseen Wienin turnaukseen tapahtuu perinteisin rutiinein.

- Saavuttiin sunnuntaina pelipaikoille ja vedettiin treenit Tarun ja Ansun sekä Espanjan joukkueen kanssa. Saatiin näin mukavasti matkajalat auki. Maanantain ohjelmassa on vielä yhdet treenit ja tiistaina päästään tositoimiin, Ahtiainen kertoo.

Pääsarjapaikkaan vaaditaan kaksi voittoa. Suomalaisparit on rankattu karsintaturnauksen sijoille 9 ja 15.

Itävallassa on pelattu beach volleyn FIVB:n World Tourin turnauksia vuodesta 1997 lähtien. Kaksi vuotta sitten Klagenfurtista Wieniin siirtynyt megatapahtuma on yksi koko kiertueen upeimmista.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Taru Lahti

Tiedot