Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tervarien valmentaja Jani Paananen ja Sievin Nikola Erceg siirtyvät Örebro FC:hen

Tervarien valmentaja Jani Paananen ja Sievin Nikola Erceg siirtyvät Örebro FC:hen

Yksi Suomi-futsalin meritoituneimmista päävalmentajista, Jani Paananen, siirtyy Ruotsin liigaan Örebro Futsal Clubin käskijäksi. Paanasen cv:stä löytyy mm. Suomen mestaruus Sievi FS:n päävalmentajana 2016–17 sekä useita vuosia Oulun Tervarien päävalmentajana.

Niin ikään Sievi FS:ää seitsemän vuotta edustanut ja Futsal-Liigan parhaisiin pelaajiin kuuluva Nikola Erceg, 35, siirtyy pelaamaan ÖFC:hen. Serbialaisella Ercegillä on Sievi-paidassa kolme Suomen mestaruutta (2014–17) ja yksi SM-pronssi (2013–14). Erceg palkittiin Futsal-Liigan vuoden pelaajana Sievin kolmannella mestaruuskaudella 2016–17.

Örebro FC:stä on kovaa vauhtia tulossa Ruotsin liigan “suomalaisjoukkue”, sillä aiemmin kesällä sinne siirtyi myös FC Kemin maalivahti Lari Honkanen. Aiemmin ÖFC:n paikallisvastustaja Örebro SK:ssa on valmentanut suomalainen Mikko Seppälä vuosina 2016–17. ÖFC sijoittui viime kaudella Ruotsin liigassa pronssille ja kaudella 2017–18 hopealle.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle