Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jukka Saari palaa Akaaseen

Jukka Saari palaa Akaaseen

Oman kylän poikien paluu leijonapaitaan jatkuu, kun viime kaudet Mad Maxia edustanut maalivahti palaa Akaa Futsaliin tulevaksi kaudeksi.

Akaa Futsal valmistautuu vauhdilla tulevaan kauteensa, vaikka korona onkin tuonut kauden alun päälle tummia pilviä. Joukkue rakentuu vähitellen ja tällä kertaa vuorossa oli uusi sopimus maalivahtiosastolle. Seuraa jo aiemminkin edustanut Jukka Saari palaa leijonapaitaan ensi kauden mittaisella sopimuksella.

- Ensinnäkin on hienoa saada jälleen yksi liigatasoinen oman kylän mies takaisin tuttuun pukukoppiin. Toisekseen Jugi on luotettava ja kokenut maalivahti, joka vahvistaa entisestään meidän vahvaa veskariosastoa. Tästä on hyvä jatkaa joukkueenrakennusta kohti uusia sopimuksia, joita saattaa tulla lisää jo heti alkavalla viikolla, iloitsee Akaa Futsalin puheenjohtaja Tero Kivistö Saaren paluuta seuraan.

Myös pelaaja itse odottelee jo innolla tulevaa.

- Odottavaisin mielin tässä ollaan, ja mielenkiinnolla odotan tulevaa kautta. Kilpailu peliajasta on kovaa, ja itse lähden antamaan parhaani jokaiseen tapahtumaan ja katsotaan sitten mihin se riittää. Kausi on pitkä ja kaikkea voi tapahtua. Joukkueena toivon ja uskon, että kehitys jatkuu kuten viime vuosina on nähty, ja seura taistelee jälleen kerran sarjan kärkisijoista, Saari pohdiskelee.

Sopimustilanne 03.05.2020:
Maalivahdit: Kasper Kangas (2022), Jukka Saari (2021)
Kenttäpelaajat: Dusan Milojevic (2023), Rafael Giorgio (2021), Jovan Stankovic (2021), Juhana Jyrkiäinen (2022), Aleksi Pirttijoki (2022), Kim Lingman (2022)

Lähde: akaafutsal.fi


Takaisin edelliselle sivulle