Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Marlo Koponen ja Samuli Tanhua jatkavat Ketterässä myös kaudella 2020-2021

Marlo Koponen ja Samuli Tanhua jatkavat Ketterässä myös kaudella 2020-2021

Ketterä on solminut jatkosopimukset luottopuolustajiensa Marlo Koposen ja Samuli Tanhuan kanssa tulevalle kaudelle. Molemmat pelaajasopimukset ovat vuoden sopimuksia.

Alla päävalmentaja Maso Lehtosen kommentit pelaajista.

Koponen: Monissa vesissä marinoitu huippupuolustaja joka pelasi 33-vuotiaana yhden parhaimmista kausistaan. Mielestäni Mestiksen selkästi paras puolustaja viime kaudella ja sen huomasi myös moni liigajoukkue. Liigajoukkueiden kosiskeluista huolimatta päätti jatkaa uraansa Ketterässä ja kouluttautua samalla tulevaisuutta varten. Intohimoinen taistelija joka haluaa voittaa jokainen sekunti jäällä ollessaan. Marlo ei hyväksy itseltään eikä ympärillä oleviltaan yhtään vapaapäivää hallilla.

Tanhua: On kuulunut koko Ketterän Mestis-taipaleen ajan joukkueen kapteenistoon ja johtopelaajiin. Isokokoinen peruspakki joka ymmärtää mitä on voittava jääkiekko, ja on erinomainen esimerkki nuoremmille pakeille. Aina huippukunnossa ja omaa vielä paljon käyttämätöntä potentiaalia. Vahvistaa entisestään fyysistä pakistoamme. Joukkueen kovin rankkarispesialisti varmasti myös tulevalla kaudella.

Lähde: kettera.net


Takaisin edelliselle sivulle