Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nuorta energiaa LiigaPlokiin

Nuorta energiaa LiigaPlokiin

LiigaPloki on tehnyt pelaajasopimukset Roosa Päykkösen ja Sara Piipon kanssa. Lahjakkaat 17-vuotiaat yleispelaajat opiskelevat Pihtiputaan lukion lentopallolinjalla.

Kausi on -02 syntyneelle 176-senttiselle Roosa Päykköselle toinen LiigaPlokissa. Viime kaudella hän edusti LiigaPlokia 18 liigaottelussa ja oli voittamassa Suomen Cupin mestaruutta. Lisäksi hän oli Plokin 1-sarjajoukkueen kantavia voimia. Roosan kasvattajaseura on Savonlinnan Ajo.

Roosan terveiset: - Kiva päästä jatkamaan tutulla paikkakunnalla ja Mikko on tuttu valmentaja koko Pihtipudas-ajaltani. Odotan innolla, mitä ensi kausi tuo tullessaan.

Sara Piippo on ikäluokan -02 lahjakkaimpia pelaajia. Viime kaudella Piippo, 172 cm, pelasi Plokin 1-sarjajoukkueessa ja B-tytöissä sekä kasvattajaseuransa Kiuruveden Luomu-Wolleyn A-tyttöjoukkueessa ja 2-sarjassa. Sara oli voittamassa nuorten maajoukkueessa 2018 U17 NEVZA:n (Pohjois-Euroopan alue) mestaruutta Tanskassa ja 2019 SM-pronssia Plokin B-tytöissä.

Saran terveiset: - Olin tosi positiivisesti yllättynyt, kun Mikko tuli ensimmäistä kertaa juttelemaan sopimuksesta. Odotan innolla tulevaa kautta Mikon valmennuksessa, hyviä treenejä, hyvää yhteistyötä valmentajien kanssa ja totta kai suurta kehitystä pelaajana.

Päävalmentaja Mikko Pesosen kommentit: -Nuoria lupaavia lukion lentopallolinjan pelaajia mukaan rosteriin. Roosa oli jo viime kaudella totuttelemassa Mestaruusliigan rytmiin. Uskon hänen ottavan askeleen eteenpäin ja taistelevan tasapäisesti pelipaikasta.
Saran otteita olen seuraillut muutaman vuoden ja nähnyt hänen potentiaalinsa. Uskon, että nyt on sopiva hetki nousta mukaan liigarinkiin. Nyt treeniä hyvällä asenteella ja kokeneempien pelaajien haastamista, niin hyvä tulee!

Lähde: liigaploki.fi


Takaisin edelliselle sivulle