Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Taneli Lindström jatkaa Vilppaassa

Taneli Lindström jatkaa Vilppaassa

Salon Vilpas jatkaa joukkueen rakentamista tulevaa koriskautta varten. 7.pelaajasopimuksen omaava pelajaa on Vilppaan oma kasvatti Taneli Lindström.

18-vuotias Lindström nostettiin viime kauden aikana loukkaantumisisten runtelemaan Viikinki -miehistöön ja takamies ehti pelata yhden ottelun Korisliigassa Lahti Basketballia vastaan. Päävastuu oli A-poikien SM-sarjassa ja I divisioonan PeU Basketin riveissä.   

Miesten 1.divisioona B:ssä Lindström tilastoi viime kaudella reilun 22min peliajalla keskimäärin tehot 6.0 pistettä, 4.2 levypalloa ja 3.7 koriinjohtavaa syöttöä. Lindström jatkaa tulevalla kaudella pelaamista ja harjoittelemista molemmissa joukkueissa.

Vilppaalla on nyt pelaajasopimukset Taneli Lindströmin lisäksi Juho Nenosen, Mikko Koiviston, Aatu Kivimäen, Riku Laineen, Leevi-Matias Taimelan ja Tuukka Juntusen kanssa. Valmennuksesta vastaa trio Sami Toiviainen, Jere Anttila, Ville Salmi.

Lähde: vilpasvikings.fi


Takaisin edelliselle sivulle