Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Risto Mattila ja Ville-Valtteri Mustonen Hokin tuoreimmat kiinnitykset

Risto Mattila ja Ville-Valtteri Mustonen Hokin tuoreimmat kiinnitykset

Puolustaja Risto Mattila jatkaa Hokin takalinjoilla vuoden jatkosopimuksella. Uutena miehenä joukkueeseen liittyy laitahyökkääjä Ville-Valtteri Mustonen. Uusien sopimusten myötä Hokilla on yhteensä 20 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

Päättyneellä kaudella Mattila toimi Hokin kapteenina ja teki 46 ottelussa tehot 9+19. Alkava kausi on Mattilalle kuudes Hokki-paidassa.

– Ripe tuo joukkueeseen johtajuutta kentälle ja sen ulkopuolelle. Hänelle jäi viime kaudesta hampaankoloon ja nyt tulevalla kaudella hän haluaa nostaa joukkuetta ylös sarjassa ja olla itse isossa roolissa, Hokin päävalmentaja Niko Eronen kertoo.

29-vuotias puolustaja on innoissaan jatkosopimuksestaan.

– Ihanaa! Mahtavaa, että saan jatkaa Kajaanissa, Mattila myhäilee.

”VIIME KAUSI MENI NIIN PÄIN PERSETTÄ…”

Mattila on seurannut Hokin tulevan kauden joukkueen rakentumista suurella innolla.

– Todella mielenkiintoinen nippu on kasassa. Ei malttaisi millään odottaa, että pääsisi jo äijien kanssa aloittamaan jääharjoitukset.

– Viime kausi meni niin päin persettä ja siitä jäi kova motivaatio, ettei tule enää toista samanlaista kautta, hän veistelee.

Mattila vaihtaa tulevalle kaudelle pelinumeroaan. Uusi numero on 55.

– Sain mahdollisuuden vaihtaa numeroa ja olen aina halunnut pelata numerolla 55, mutta aiemmin sen valitseminen ei ole ollut mahdollista. Se on isäni syntymävuosi ja muutenkin hyvä numero.

MUSTONEN TYÖ HYÖKKÄYKSEEN NOPEUTTA

22-vuotias Ville-Valtteri Mustonen pelasi viimeksi Kiekko-Vantaan riveissä. Ensimmäisellä täydellä Mestis-kaudellaan hän teki 49 ottelussa tehot 4+13=17.

– Muse on kovalla työmoraalilla varustettu laituri. Hän on nopea luistelija, joka tykkää pelata myös fyysisesti. Muse pelasi K-Vantaan hyökkääjistä eniten alivoimaa sekä sai myös mukavasti vastuuta heidän ylivoimallaan, Eronen kertoo.

– Hän tulee olemaan meille arvokas pelaaja monipuolisuutensa takia, Eronen uskoo.

Mustonen pelaa Hokissa numerolla 28.

Lähde: hokki.fi


Takaisin edelliselle sivulle