Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miesten lentopallomaajoukkue palaa hikoilemaan yhdessä

Miesten lentopallomaajoukkue palaa hikoilemaan yhdessä

Ensi vuoden EM-kotikisoihin tähtäävä miesten lentopallomaajoukkue pääsee takaisin ”sorvin ääreen” tulevana tiistaina, kun päävalmentaja Joel Banksin kutsuma leiriryhmä kokoontuu Kuortaneen urheiluopistolle kymmeneksi päiväksi. Miesten EM-kisojen yksi lohkoista pelataan Tampereella syyskuussa 2021 ja tavallaan tulevat kaksi leiriä ovat maajoukkueelle oikea startti tätä tapahtumaa kohden.

Kuortaneen leiri on aikavälillä 1. - 10.7. eli ensi viikon keskiviikosta eteenpäin.

Päävalmentaja Banks valitsi Kuortanee leirille 19 pelaajaa, joista kuusi on vielä vailla maajoukkuedebyyttiään. Ns. kokeneemmasta kaartista mukana ovat yli sadan maaottelun maajoukkueeseen paluuta tekevä Niklas Seppänen, Tommi Siirilä, Sauli Sinkkonen sekä Lauri Kerminen.

- Idea on kutsua leireille myös uusia kasvoja, joihin haluan päästä tutustumaan paremmin. Esimerkiksi pelaajat kuten Peetu Mäkinen ja Elviss Krastins ovat pelaajia, jotka tunnen jo hyvin, eivät missään nimessä ole ryhmästä ulkona. Lisäksi esimerkiksi Eemi Tervaportti on seurajoukkueensa mukana ja joillakin on opiskeluasioita hoidettavana.

Miesten lentopallomaajoukkueen toinen leirijakso on 15.-25. heinäkuuta Salossa, jonne myös Viron maajoukkue on saapumassa sparraamaan osaksi aikaa miehiämme. Maajoukkue on saanut myös kutsun Puolaan turnaukseen, muttasinne osallistuminen on vielä auki matkustus- ja terveysasioiden ollessa avoin

- Salon leirille valitaan siis ryhmä Kuortaneen leirityksen jälkeen, sinne on tulossa myös muita pelaajia mitä tähän ensimmäiseen leiritykseen, Banks painottaa.

- Koronaviruksen takiahan maajoukkuekesä muutti muotoaan täydellisesti suunnitellusta. Nyt meidän täytyy maksimoida leirimme ja käyttää jokainen hetki kehittääksemme pelaajia yksilöinä sekä joukkueena, päävalmentaja Banks toteaa.

- Alkuperäinen suunnitelmamme oli pelata Euroopan Hopeisen liigan pelit ja treenata todella paljon yhdessä kesän aikana. Nyt olemme sen sijaan kietäneet fysiikkavalmentaja Tommi Pärmäkosken kanssa ympäri maata tapaamassa pelaajia, valmentajia ja seurajohtajia. Tämäkin on ollut tärkeä asia.

- Suomen Lentopalloliitto on huolehtinut kaikista terveysasioista erittäin tarkasti ja voimme turvallisin mielin aloittaa leirin, kun me kaikki osallistujat kannamme oman vastuumme tästäkin asiasta, Banks jatkaa.

Miesten lentopallomaajoukkueen leiriryhmä Kuortaneella 1.-10.7.2020
Passarit

Fedor Ivanov (Savo Volley), 30
Akseli Lankinen (Decospan VT Menen, BEL), 27
Anton Välimaa (Kokkolan Tiikerit) 0

Hakkurit
Samuli Kaislasalo (free agent), 49
Aaro Nikula (VaLePa Sastamala Tampere), 2
Antti Ropponen (Biogas Volley Näfels, SUI), 52

Yleispelaajat
Jiri Hänninen (Kokkolan Tiikerit) 0
Juho Kaunisto (VaLePa Sastamala Tampere) 0
Veeti Nikkinen (Kuortane) 0
Antti Ronkainen (free agent), 40
Niklas Seppänen (Hurrikaani Loimaa), 101
Niko Suihkonen (Plessis Robinson VB, FRA), 39

Keskipelaajat
Mikko Karjarinta (VaLePa Sastamala Tampere), 3
Severi Savonsalmi (Savo Volley), 4
Tommi Siirilä (Savo Volley), 134
Sauli Sinkkonen (free agent), 126
Markus Väisänen (Lentopalloseura Etta), 0

Liberot
Lauri Kerminen (free agent), 179
Voitto Köykkä (Akaa Volley), 0

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle