Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ketterän hyökkäys vahvistuu kanadalaishyökkääjällä

Ketterän hyökkäys vahvistuu kanadalaishyökkääjällä

Ketterän hyökkäys vahvistuu kanadalaisella Marc Stevensillä (24).

Kanadan Ontariossa, Turkey Pointissa syntynyt Stevens (184cm ja 87kg) on pelannut neljä viimeistä kautta Kanadan yliopistosarjaa Guelp Gryphons joukkueessa, jossa on syntynyt 134 ottelussa tehopisteet 54+50=104 sekä kertynyt 242 jäähyminuuttia.

Ketterän ja Stevensin sopimus on yksivuotinen ja sisältää kuukauden koeajan.

Päävalmentaja Maso Lehtonen kommentoi sopimusta.

"Urheilujohtajan suurennuslasin alle osui mielenkiintoinen kaveri Kanadan yliopistosarjasta. Lähdettiin tutkimaan ja haastattelemaan herraa. Marc vaikuttaa todella intohimoiselta ja hyvin koulutetulta pelurilta, joka laukoo erinomaisesti rightin puolelta, sekä ajaa kovaa maalille ja viihtyy siellä. Meillä on vuosien varrella ollut vajausta nimenomaan tällaisissa asioissa ja uskon että hän tuo meille kaivattua suoraviivaisuutta peliin. Osaa pelata myös kovaa, mikä on omiaan Ketterän pelitavalle. Tottunut pelaamaan myös leveämmässä kaukalossa USports sarjassa ja sitä kautta alentaa kynnystä sopeutua nopeasti. Otetaan "Markku" avosylin vastaan vahvistamaan ensi kauden Ketterän hyökkäystä."

JOUKKUE 2020-2021

MAALIVAHDIT
Santeri Lipiäinen
Juho Markkanen

PUOLUSTAJAT
Saku Forsblom
Jami Hänninen (2021-2022)
Roope Reini
Henry Maarnela
Einari Luhanka (2021-2022)
Samuli Tanhua
Marlo Koponen

HYÖKKÄÄJÄT
Niko Ahoniemi
Mikko Haaparanta 
Roope Mäkitalo
Arttu Rämö
Jesse Hallikas 
Jesse Viskari  
Jere-Matias Alanen
Miika Tiihonen
Sebastian Sjöholm
Jesse Liuksiala
Henry Karjalainen (2021-2022)
Ville Paalanen
Marc Stevens

Lähde: kettera.net


Takaisin edelliselle sivulle