Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Eskelinen ja Purmonen jatkosopimuksiin

Eskelinen ja Purmonen jatkosopimuksiin

Jesse Eskelinen, 23, ja Elmeri Purmonen, 18, ovat solmineet jatkosopimukset Kiteen Pallon kanssa. Eskelisen sopimus kattaa kauden 2021 ja Purmosen sopimus kaudet 2021 sekä 2022.

Kouvolan Pallonlyöjien kasvatti Eskelinen pelaa tällä hetkellä kolmatta kauttaan lukkarina KiPassa ja tällä kaudella mies on ottanut komeita askeleita eteenpäin niin sisä- kuin ulkopelissään ja on nousemassa hyvää vauhtia kohti sarjan lukkarieliittiä.

-Kiteellä on hyvä pöhinä pesiksen ympärillä, olen viihtynyt Kiteellä ja joukkueessa on hyvä yhteishenki, joten jatkosopimuksen tekeminen oli helppo päätös.

-Lisäksi Kiteellä kiinnostaa tulevaisuudessa mahdollisuus menestyä ja oma iso rooli sekä sisä- että ulkopelissä, Jesse tarinoi.

KiPan puolelta Jessessä nähdään kaikki ne ominaisuudet, joita menestyvän joukkueen lukkarilta vaaditaankin.

-Jesse on nuoresta iästään huolimatta jo harjoittelultaan ja määrätietoisuudeltaan huippu-urheilija. Menestyvän joukkueen lukkarin kuuluukin olla tarkka ja luotettava, mutta kuitenkin hieman ”yksinäinen susi”. Näihin asioihin Jessen kohdalla lisätään vielä räjähtävät ominaisuudet ja loistava pallotaituruus niin sisäpelissä kuin lukkarinakin.

-Hänessä on kaikki ne ominaisuudet, joiden ympärille KiPan tulevaisuuden menestystä voidaan rakentaa, Kiteen Pallon varapuheenjohtaja Mikko Varonen

Purmonen on Kiteen Pallon oma kasvatti ja pelaa toista kauttaan Superpesis-miehistössä. Tänä kesänä tuulennopea Elmeri on sinetöinyt paikkansa pelaavassa kokoonpanossa ja esittänyt erinomaisia otteita kärkimiehen paikalla.

-On erittäin mukava jatkaa Kiteellä, kun joukkueessa on tuttuja kavereita, keiden kanssa on pelannut jo monta vuotta ja tiedän, että meillä tulevinakin vuosina mahdollisuudet mihin vain.

-Ja kyllähän uusittu Rantakenttä ja sen tunnelma on mahtava paikka pelata kotipelejä, Elmeri kertoo.

Kiteellä ollaan erittäin tyytyväisiä, että oman kasvatin matka kohti Superpesiksen huippua jatkuu tutussa KiPa-paidassa.

-Elmeri on erittäin poikkeuksellinen kiteeläispalloilija. Fyysiset ominaisuudet ja nuoren miehen rajaton itseluottamus yhdistettynä vaatimattomuuteen kertovat puhtaasta halusta menestyä pesiskentillä. Kaikille keskikarjalaisille pesisfaneille on varmasti ilouutinen, että Epen kehitystä pikkupojasta pesiksen huipulle saadaan seurata läheltä Rantakentän katsomosta vielä vuosia.

-On myös upeaa seurata, kuinka pesäpalloilija jalostuu kohti huippua sukupolvesta toiseen ja Elmeri on kuuliaisesti kuunnellut ne pesisopit, joita hän on jo lapsena saanut. Nyt hän pääsee käyttämään niitä ihan tosissaan, Varonen myhäilee.

Kiteen Pallon sopimustilanne:
Jesse Eskelinen, 2021
Kasperi Kaksonen, 2022
Joni Lehikoinen, 2021
Elmeri Purmonen, 2022
Miika Timonen, 2022
Samu-Kalle Varonen, 2021
Lassi Vasarainen, 2022

Lähde: kipa90.com


Takaisin edelliselle sivulle