Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hurrikaani vahvistuu entisestään

Hurrikaani vahvistuu entisestään

Hurrikaani vahvistuu tutulla pelaajalla kun Eemeli ”Keke” Kouki (28v./193cm) jatkaa Hurrikaanissa 1-vuoden mittaisella jatkosopimuksella. Raision Loimun kasvatti aloittaa tulevalla kaudella jo kuudennen kautensa Hurrikaani paidassa. Kouki on urallaan edustanut Mestaruusliigassa Hurrikaanin lisäksi kasvattajaseuraansa Raision Loimua sekä  Rovaniemeläistä Team Lakkapäätä. Kaudella 2017-2018 Kouki haki kokemusta Romanian pääsarjasta pelaten yhden kauden ajan Steaua Bucurestin riveissä.

Kouki on kärsinyt viime vuosina pahoistakin loukkaantumisista ja mies ei ole saanut annettua joukkueelle sitä mitä itse tahtoi. Siitä syystä välillä on ollut erittäin raskastakin.

– Viime kauden jälkeen tuntui, että oli pakko ottaa hiukan etäisyyttä pelaamiseen. Kroppa ja sitä kautta ehkä pääkin oli joutunut aika kovalle koetukselle viimeisen parin kauden aikana, kertaa Kouki.

Koronan aiheuttama poikkeuksellisen pitkä lajitauko tuli oikeaan aikaan.

– Kesällä on ollut hyvää aikaa tehdä sellaisia juttuja, joihin ei normaalisti olisi ollut mahdollisuutta ja samalla tietysti kuitenkin olen pitänyt peruskunnosta huolta.

Eemelin uusi sopimus Hurrikaanin kanssa on ns. yhteensattumien summa. Moni asia on loksahtanut kohdalleen.

– Pari viikkoa sitten vaimoni sai hieman yllättäenkin töitä Loimaalta, joten aloimme keskustella Hurrikaanin kanssa tulevasta kaudesta. Yhteisymmärrykseen päästiin melko pian ja on mahtavaa päästä molemmat muuttamaan Loimaalle. Päivittäinen ajaminen jää pois ja aikaa sekä jaksamista riittää varmasti myös enemmän.

– Joukkueemme on nuorekas mielenkiintoinen ja uskon meillä olevan jälleen hyvät mahdollisuudet menestyä!

Hurrikaanissa ollaan tietysti erittäin mielissään Eemelin jatkosopimuksesta.

– Tämä on loistava juttu! Eemelin jatkosopimuksen myötä meidän yleispelaajaosasto on valmis. Joukkueen kokoaminen erikoiskevään/kesän keskellä ei ole ollut helppoa. Olemme erittäin innoissamme tulevan kauden joukkueesta. Työtä pelkäämätön joukkue palaa takaisin parketille ensi viikon maanantaina. Siitä alkaa tämän joukkueen yhteinen taival kohti menestystä, kertoo intoa uhkuen toiminnanjohtaja Rämö.

Hurrikaanin kokoonpano alkaa olla kunnossa. Verkot ovat kuitenkin vesillä vielä yhden keskitorjujan verran.

Lähde: hurrikaani.fi


Takaisin edelliselle sivulle