Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Markus Rautiainen siirtyy Akaaseen

Markus Rautiainen siirtyy Akaaseen

Akaa Futsalin uusin sopimuspelaaja on Markus Rautiainen, 26, joka siirtyy Pirkanmaalle KaDystä yksivuotisella sopimuksella.

Rautiainen on pelannut liigaa yhden JoSePa-kauden lisäksi Kampuksen Dynamossa useamman vuoden, kirkkaimpana saavutuksena Futsal-Liigan kultamitali kaudelta 2017-2018. Koronaan päättyneellä viime kaudella tehopisteitä syntyi hienot 13+11.

Petäjäveden Petäjäisten kasvatti on tuttu mies myös maajoukkueleirityksistä, ja virallisia pelejä futsalmaajoukkueessa on kertynyt toistaiseksi viisi kappaletta.

- Rage tuo meidän valmennukselle taas lisää mielenkiintoisia työkaluja omilla vahvuuksillaan. Uskon, että hänellä on pelaajana vielä parhaat vuodet edessä ja edelleen steppejä otettavana. Rage tekee joukkueestamme entistä vaarallisemman ja laadukkaamman, joten mahtavaa saada mies mukaan leijonaperheeseen, Akaa Futsalin puheenjohtaja Tero Kivistö hehkuttaa.

Rautiainen lähtee itse positiivisilla mielin kohti uusia haasteita urallaan.

- Hyvä fiilis uudesta sopimuksesta ja maisemanvaihdosta. Useamman Jyväskylän vuoden jälkeen oli aika ottaa seuraava askel eteenpäin pelaajauralla ja Akaa Futsal tarjosi tähän parhaan kokonaisuuden tällä hetkellä, vaikka useamman seuran kanssa tuli neuvoteltua. Maajoukkuekuvioiden kautta joukkueesta löytyy useampi tuttu naama, joten joukkueeseen on ollut helppo tulla. Akaa Futsal on laadukas organisaatio, joka on jo useamman vuoden tehnyt pitkäjänteistä työtä futsalin eteen, Monarin treeneihinkin jo muutamaan kertaan ehtinyt pelaaja kertoo sopimuksen taustoista.

Entä minkälaisin tavoittein pelaaja lähtee uuteen kauteen?

- Henkilökohtaisena tavoitteena pelata paras liigakausi tähän mennessä. Meillä on tasapainoinen ja vahva joukkue kasassa, joten siitä lähdetään, että pokaalia nostellaan keväällä.

Lähde: akaafutsal.fi


Takaisin edelliselle sivulle