Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viro vei lentisnaisten kolmannen kohtaamisen

Viro vei lentisnaisten kolmannen kohtaamisen

Kolmas Viron ja Suomen naisten lentopallomaajoukkueiden kohtaaminen oli edellisten tapaan todella tiukka, vaikka kotijoukkue nappasikin Paidessa voiton suoraan kolmessa erässä. Kaikki erät päättyivät virolaisille kahden pisteen erotuksella: 3-0 (25-23, 26-24, 26-24)

Suomen seitsikkona nähtiin tällä kertaa Kaisa Alanko, Piia Korhonen, Viivi Pyhäjärvi, Suvi Kokkonen, Michaela Madsen, Daniela Öhman ja Tiiamari Sievänen (lib.).

Maajoukkuedebytantti Viivi Pyhäjärvi pelasi mainion pelin ollen Suomen tehokkain hyökkääjä. Eniten pisteitä teki Piia Korhonen, 12.

Päävalmentaja Tapio Kangasaniemi:

- Tiukka vääntö taas, tällä kertaa kaikki erät kääntyi Virolle. Pelin alusta etsiimme vähän aikaa oikeata agressiivisuustasoa hyökkäämisessä, se löytyi lopulta hiukan liian myöhään vasta toisen erän lopulla.

- Viro on inhottava vastustaja, joka pystyy pelaamaan tehokkaasti huonon vastaanotonkin jälkeen.

- Meillä näkyi täällä peleissä se, että yhteinen valmistautumisaika on ollut lyhyt. Pelityyli meillä on sillä tavalla herkkä, että jos yhteydet ei pelaa kaikilla osa-alueilla, niin peli muodostuu usein vuoristoratamaiseksi selviytymistaisteluksi.

- Erittän hyvä, että nämä pelit kuitenkin saatiin tähän väliin. Tammikuu tulee EM-karsintoineen kuitenkin nopeasti ja pitkää valmistautumista ei silloinkaan tule olemaan. Toisaalta pelaajilla on kuitenkin monta kuukautta aikaa kehittyä, joten positiivisella mielellä eteenpäin tietysti!

Viro kohdattiin nyt 51:n kerran. Voitto on näistä otteluista tullut Suomelle 28.

Suomen joukkue
Pia Korhonen 12/+4
Suvi Kokkonen 11/+4
Viivi Pyhäjärvi  10/+2
Michaela Madsen 9/+5
Daniela Öhman 7/+6
Kaisa Alanko 3/+1
Tiiamari Sievänen libero
Yasmine Madsen 1/+1
Nea Haatainen 1/+1
Emmi Riikilä 0/-1
Katja Kylmäaho 0/0
Jessica Kosonen 0/0
Emilia Joensalo libero ei pelannut

Hyökkäys 34% - 39 %
Vastaanotto 36% - 28 %
Torjunnat 14-5
Ässät 6-4

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle