Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Puolustaja Bernard Isiguzo Peliittoihin

Puolustaja Bernard Isiguzo Peliittoihin

Heinolan Peliitat on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen puolustaja Bernard Isiguzon kanssa. 21-vuotias espoolaiskasvatti debytoi Mestiksessä jo kaudella 2017-2018 Espoo Unitedin riveissä. Päättyneen kauden kokonaisuudessaan Mestiksen SaPKossa lainalla pelannut Isiguzo on ollut kahden edellisen kauden ajan TPS:n sopimuspelaaja. SaPKossa monipuolinen ja fyysisesti vahva puolustaja iski 45 otteluun tehot 3+17=20.

- Erittäin hienoa saada Bernard Heinolaan! Hän on jo todella lähellä Liiga-tasoa ja uskon, että tarjoamme hänelle erittäin hyvän ympäristön kehittyä ja ottaa seuraava steppi urallaan. Hän on tasapainoinen ja monipuolinen pelaaja, jolla on edellytykset nousta alkavalla kaudella aivan Mestiksen parhaimmistoon niin puolustus- kuin hyökkäyspelissäkin, Peliittojen päävalmentaja Vesa Petäjä toteaa tyytyväisenä.

- Todella hyvällä mielellä tulen Heinolaan. Peliitoilla on Pelicansin kanssa hyvä Liiga-yhteistyö, jonka ansiosta tällä on erinomaiset puitteet tavoitella seuraavaa askelta urallani, Isiguzo kertoo.

- Heinolalaisyleisö voi odottaa minulta itsevarmoja otteita molempiin suuntiin. Olen valmis kantamaan vastuuta.

Peliitat ja Pelicans solmivat tuttuun tapaan myös alkavalle kaudelle yhteistyösopimuksen. Tämä sopimus sisältää Jääkiekkoliiton pelaajaliikennesopimuksen, joka mahdollistaa pelaajien vapaamman liikkumisen seurojen välillä. Peliittojen sopimuspelaajana Isiguzo harjoittelee yhteistyösopimuksen turvin Pelicansin mukana elokuun ajan.

Isiguzon sopimuksen myötä Peliitoilla on 22 julkaistua pelaajasopimusta alkavalle kaudelle. Joukkue aloittaa harjoittelun tämän viikon torstaina. Huomenna, keskiviikkona julkaisemme viimeiset kuukauden mittaisella try outilla joukkueesta paikkaa hakevat pelaajat.

Peliittojen julkaistut pelaajasopimukset (4.8.)

Maalivahdit (1):
Petro Mikael

Puolustajat (8):
Isiguzo Bernard
Kuoppala Joni
Nurmi Eero (try out)
Tuisku Konsta (try out)
Vertanen Jere
Vuoksiala Vertti (try out)
Vuorijärvi Nico
Österman Ville (try out)

Hyökkääjät (13):
Haveri Petteri
Huhtela Atte (try out)
Häkkinen Jerkko (try out)
Kinnunen Oliver
Lahtinen Markus
Lankinen Joona
Lemetyinen Oskari
Liljamo Lassi
Pakkanen Mikael (try out)
Ripatti Erno
Venäläinen Santeri (try out)
Vesalainen Vili (try out)
Virtanen Niklas

Lähde: peliitat.fi


Takaisin edelliselle sivulle